reklama
Miśka 5
Mamy lutowe'07
Karola, a komu chcesz zaplatać te warkocze, chyba nie Szymkowi?:-)pilnie poszukuje zdjec z roznymi warkoczami nalepiej typu francuz klos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Miśka 5
Mamy lutowe'07
Zaczynasz od czubka glowy, zbierasz czesc wlosow, dzielisz na 3 czesci, prawa strone przekladasz na lewo od srodkowego pasma, lewa strone na prawo od srodkowego pasma (czyli normalny splot) i tu dopiero sie zaczyna. Do pasma, ktore jest teraz po prawej dokladasz pasmo wlosow, ktore wlasnie zebralas z prawej strony glowy, tworzysz z nich jedno troche grubsze pasmo, przekladasz ja na lewo od srodkowego. To samo robisz z lewa strona: dokladasz do niej troche wlosow, tworzysz jedno wieksze pasmo i splatasz... W miare jak schodzisz w dol glowy i dokladasz coraz wiecej wlosow do warkocza, robi sie on coraz grubszy... Wazne jest zeby dokladac do danego pasma wszystkie wlosy po danej stronie glowy ktore sa na jego wysokosci. Hmmm, mam nadzieje, ze troche ci pomoze moje wyjasnienie... To takie proste jak sie nauczysz, a takie trudne do opisania....
Miśka 5
Mamy lutowe'07
Tu masz stronkę French Braid Instructions
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Ojejku, ja uwielbialam czesac moja o 12 lat mlodsza siostre!!! I to wlasnie we francuskiego warkocza.:-):-):-):-)
Miśka 5
Mamy lutowe'07
Madzię oczywiście czesałam, ale też i siebie i powiem szczerze, że najlepiej się robi tego warkocza samej sobieTo moja ulubiona fryzura na plażęMiśka, jaki dokładny opis , rozumiem, że Madzia była czesana w warkocze typu francuski kłos ;-). Po opisie przypomniałam sobie jak to się robi, ciekawe kiedy Lenka pierwszy raz wyjdzie w warkoczykach
reklama