reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

jak się bawia nasze dzieci

reklama
Jak kosiarka wytrzyma tydzień to będzie dobrze:sorry2:. Jest trochę badziewna, zreszta czego można się spodziewać za 19,90:rofl2:. Już ją trochę połamał:zawstydzona/y::-D. Więc gorąco nie polecam:rofl2:... chyba że znajdziesz jakąś solidniejszą:tak:.

Abeja śliczny stół, też czekam na foty całości :tak:, a zabawka mi się podoba, ale nie wiem czy Nikuś umiałby się nią bawić, bo mamy domek z jednym kluczykiem i on się strasznie denerwuje jak nie może trafić do dziurki i rzuca nim :baffled:, co do sortera to mamy na 4 figury i coraz lepiej mu idzie, tzn. wciska tam grzie trzeba, ale jak źle przyłoży to nie wejdzie i też się wkurza :sorry2:.

Niko ciagle stoi z kluczem przy drzwiach i probuje otwierac ...

Marta ty sie ciesz że Niko tylko stoi przy drzwiach i próbuje otwierać. Maryśka nauczyła się już wkladać klucz do zamka, otwierać drzwi i uciekać na dwór, więc klucze muszą wisieć wysoko, bo już kilka razy uciekła mi z domu :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Całe szczęście, że nie mieszkamy przy samej ulicy bo mogła by byż tragedia :no::no::no::no:

Marta ty sie ciesz że Niko tylko stoi przy drzwiach i próbuje otwierać. Maryśka nauczyła się już wkladać klucz do zamka, otwierać drzwi i uciekać na dwór, więc klucze muszą wisieć wysoko, bo już kilka razy uciekła mi z domu :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Całe szczęście, że nie mieszkamy przy samej ulicy bo mogła by byż tragedia :no::no::no::no:
o Matko, Gracuś tez narazie nie dosiega jeszcze do zamka, ale jak by dał rade... tez pewnie by czmychnął

reklama
Agata szok :szok:, u nas to niemożliwe, bo zamykamy na gałkę na wysokości 1,5m, ale przy dolnym zamku też majstruje :tak: i przy samochodzie :dry:.

Do góry