reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

jak się bawia nasze dzieci

geperty taczka to ulubiona zabawka wszystkich dzieci z naszego bloku, a Filipa przede wszystkim. Mateuszek - jej właściciel nie ma zbyt wiele okazji żeby się nią bawić. Tak więc postanowiłam, że w na któreś z grudniowo-styczniowych świąt kupimy Filipowi taczkę.

reklama
taczka z zabawkami do piasku byly w biedronce za 15zł:tak::tak:u nas jako pozyczona od chlopca na placu zabaw byla super fajna a jak kupilam to stoi w koncie i kolko nawet nie zdazylo sie pozdzierac bo juz "tak fajna" nie jest:wściekła/y::wściekła/y:

taczka z zabawkami do piasku byly w biedronce za 15zł:tak::tak:u nas jako pozyczona od chlopca na placu zabaw byla super fajna a jak kupilam to stoi w koncie i kolko nawet nie zdazylo sie pozdzierac bo juz "tak fajna" nie jest:wściekła/y::wściekła/y:
U nas jest tak ze wszystkimi zabawkami do piachu:crazy:. Antek ma na podwórku piaskownicę i nawet do niej nie zagląda a jak zajdziemy na plac zabaw, to podkrada dzieciakom wiaderka, łopatki....:crazy:

Titka, to jest właśnie to. Polecam, super zabawka, ktora na dodatek uczy dziecko precyzji. Juz wstawilas link, ale skoro ja zrobilam w koncu zdjecia to tez wklejam. Przy okazji zobaczycie ten moj prezent urodzinowy (stół) :D

my.php

my.php

my.php

Załączniki

• P9146267.jpg
    P9146267.jpg
    761,5 KB · Wyświetleń: 39
  • P9146268.jpg
    P9146268.jpg
    760,7 KB · Wyświetleń: 42
  • P9146269.jpg
    P9146269.jpg
    765,5 KB · Wyświetleń: 35
Ostatnia edycja:
Ewa super ten stół i jak sie błyszczy:szok::szok::szok::-D:-D
no i domek tez swietny kurcze tylko nie wiem czy on u nas sie sprawdzi bo np te zabawki ktore maja do wrzucania klocki o roznych ksztaltach sie nie sprawdzaja:dry:
tlumacze Nikusiowi ze to jest gwiazdka i do gwiazdki i pokazuje, stawiam obok zeby porownal, tlumacze ze ma ten sam kolor itd. a i tak pcha gdzie indziej:dry:
a jak u was z takim klockami??

Abeja, aleeeeee stół:szok:. Cudny:tak:... my niestety nie mamy miejsca na taki:zawstydzona/y:.

Martucha, u na też kiszka z tymi klockami. Jak mu nie pasuje do jednej dziury to pcha do drugiej, a najczęściej ne pasuje mu do żadnej i odchodzi zniechęcony:sorry2:. Zdecydowanie nie jest to jego ulubiona zabawka:no:. On woli te bardziej nieskomplikowane, co to mają kółka i popchać można:-p:-D

Dziewczyny ale w tej zabawce chodzi nie tylko o sorter. Głownie chodzi o otwieranie drzwi za pomocą pęku kluczy. Przynajmniej to sprawia Zuce ogromną frajde. Sam sorter jest sredni bo mozna wrzucac zabawki niemalze byle jak, tzn jak sie dziecko postara to i kwadrat wrzuci w kółko. Zuzce sie raz udało "zapuszkować" 2 zwierzaki do jednej klatki :-)

Abeja Świetny prezent :-D:-D:-D

U nas sorter też się średnio sprawdza. Witek też jest mało cierpliwy :baffled: Usiłuje wsadzić klocki do wszystkich dziurek tylko nie do tej co trzeba :no: I nie pomagają żadne tłumaczenia. Wczoraj moja siostra przywiozła układankę piankową z misiami. Mela (moja siostrzenica) pokazywała Witkowi jak się układa i mały załapał o co chodzi. Teraz to sprawia mu frajdę :tak::-D:-D:-D:-D

kurcze to moze faktycznie te klucze by u nas preszly,Niko ciagle stoi z kluczem przy drzwiach i probuje otwierac ...
dobrze ze jest mozliwosc zamowienia na tej stronce co tika podala to chyba sie zdecyduje;-)

reklama
Abejka super zabawka i stół też ekstra, jeszcze chcemy fotkę w całej okazałości.

W ogóle te zabawki takie super, że chyba też coś kupię.
ja mam tą samą metodę co Monika, pochowałam połowę zabawek na strych, nadchodzi pora, żeby znów zmienić, będzie frajda, nowe zabawki. :-p
Taki sorter Emilka ma u dziadków - po mojej chrześnicy. Do wiaderka wrzuca się cyferki. Zabawa jej się podoba, tylko wszystkie cyfry wrzuca tam gdzie 0 na środku, ale to jest za trudne dla takiego dziecka, bo cyferki są bardzo dokładnie wykrojone, ciężko jest trafić.

Do góry