reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

jak się bawia nasze dzieci

Nikuś ostatnio znalazł zabawkę, której nie odstępował na krok przez 2 dni :tak:, niestety był to różowiutki wózek dla lalek :zawstydzona/y: (córeczki mojej koleżanki), takiego prezentu mu nie kupię, ale małż wymyślił, że może taczka też by mu się podobała, a koleżanka zaproponowała wózek na zakupy, więc teraz kupimy jedą z takich zabawek, tylko nie wiemy którą :confused:, mi się podoba wózek na zakupy, bo jest mało wywrotny :tak:, a może coś doradzicie :tak:.

Solidna Taczka Ogrodowa 3 KOLORY+ ZESTAW do piasku (419021464) - Aukcje internetowe Allegro

super wózek na zakupy (434129544) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Geperty, wózek na zakupy jest świetny:-D... że też go wcześniej nie znalazłam;-).
Widzę, że Nikuś ma podobne upodobania do Antka, też lubi coś pchać, wozić i prowadzać:tak:. Stąd u mnie pomysł z tą kosiarką:-). Antek namiętnie prowadza po dworze swój rowerek, ale on jest trochę za duży i za ciężki i często gęsto kończy się ta zabawa nerwami:baffled:.

no ja wlasnie tez mam ten problem z zabawkami:sorry2:

puzle piankowe juz polowie pogubione:confused: no ale tez chyba wyciagne,moze akurat sie spodobaja.. polowa zabawek w uk...

u nas ten misiu drewniany sie nie sprawdza, jakos chyba wymaga za duzo uwagi i Nikus szybko sie wkurza jak mu cos nie pasuje:baffled:

kosiarka swietna tylko u nas za bardzo nie ma gdzie jezdzic, ale napewno sie sprawdzi:tak:my mamy jeszcze taki chodzik z roczku i Nikus na okraglo go pcha i halasuje pod domu:-D:-D

FISHER PRICE Wesoły Chodzik Jeżdzik Pchacz (433436882) - Aukcje internetowe Allegro

tak samo wozek na zakupy - rewelacja:tak:

no i tez jestem bardzo ciekawa tego domku co Abejka pisala, tylko ze u nas nie ma smyka i nie wiem gdzie go dotane:confused:

Fajne wszystkie te zabawki, które pokazujecie ... chciałabym wszystkie :-D:-D Mati pewnie też :rofl2:, tylko kurka ... gdzie to wszystko trzymać :baffled:.
Też się ciągle zastanawiam co kupić, żeby zajął się na dłużej ... no ale jak narazie to "na dłużej" zajmuje się tylko zabawkami innych dzieci na placu zabaw :-D... a swoje zabawki rozda bez problemu, nawet za byle jaką łopatkę :rofl2::sorry2:.

W domu lubi spobie pojeździć małymi autkami, albo takim helikopterkiem lub kaczką na patyku. Klocki Lego kupiliśmy mu na dzień dziecka i też chwilę się nimi pobawi razem z tatą, ale tata musi zrobić z nich samolot lub jakiś inny pojazd ... Mati sam jeszcze nie składa ... najwyżej rozwala budowle tatusia :sorry2::-D

Mamy takie puzzle ze zwierzątkami, które trzeba włożyć w odpowiednie miejsca ... no ale to też jest zabawa tylko na chwilę :dry:

Poszukałam w necie tego domku, o którym pisała Abejka i znalazłam .... chyab to jest ten Sorter ZOO ;-).
Tu jest link: Smyk
Bardzo fajna zabawka i może faktycznie to zajęłoby i nasze maluch na dłużej. Muszę sprawdzić w naszym Smyku czy mają :tak:

http://www.smyk.com/index.php?option=com_sklep&Itemid=55&task=product&idPRODUCT=1469

reklama
Witek sam wczoraj przytaszczył swoje wysokie krzesełko z kuchni do pokoju i chciał by zrobić z niego stolik. Potem tacie pokazał kredki i kartkę. Chciał rysować. Zajął się tym na dobre 15 minut, co u niego to już sukces :-D:-D:-D

Ostatnio kupiliśmy mu taki samochodzik z sorterem, który wydaje też dźwięki i sam jeździ. Też go zajmuje na jakiś czas. Coraz częściej sam siedzi i ogląda książeczki. A jak tylko włączam mu bajkę to siada na podłodze, tapczanie lub też się kładzie i ogląda. Potrafi tak leżeć czy siedzieć nawet 20 minut :szok::-D Jestem w szoku. Coraz częściej ma momenty wyciszania się :tak::-D
Jakiś czas temu schowałam synkowi połowę zabawek. Wiem, że jak je wyciągnę to na nową zrobią u niego furrorę ;-):-D Wtedy zrobię wymianę :-D:-D:-D

Do góry