reklama
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
Antek tez dłubał, ale zapomniał. Nauczył sie jak lezał w szpitalu, bo tam strasznie suche powietrze było i kozy mu w nosie zasychałyEmilka dłubie w nosie - namiętnie
T
tynka
Gość
Nic nie zaszkodzi spróbować ..........zauważysz czy jest poprawa czy nie ......u nas pomogło ........u Emilki suchy nosek jest na tle alergicznym po tatusiu
K
konto usuniete
Gość
xandii ale to musialo slodko wygladac, chyba jak najszybciej musisz zapisac Ewelke na takie zajecia od razu widac ze kocha muzyke
fajneEwela też czasem dłubie (na szcęście nie tak namiętnie) ale za to najczęściej trafia do buźki to co wydłubała...dobra wiem... fuuujjjOj tak
Emilka dłubie w nosie - namiętnie
Geperty problem w tym, że jak widzi aparat, albo kamerę w mojej dłoni, to przerywa występ
Jaka szkoda :-( Spróbuj zrobić "ukrytą kamerę"
Xandii Zdolna ta twoja córcia i widać, że ma talent muzyczny i taneczny
Antek tez dłubał, ale zapomniał. Nauczył sie jak lezał w szpitalu, bo tam strasznie suche powietrze było i kozy mu w nosie zasychały
Jak Witkowi zaschną w nosku babolki to też majstruje przy nosku, ale ja to od razu mu czyszczę nochalka.
Witek coraz częściej siada na podłodze i ogląda namiętnie swoje książeczki, czasem je też ugryzie ale robi to już rzadko. Pięknie też kopie piłkę i namiętnie ją rzuca do góry ... może mały siatkarz nam rośnie To by tatuś pękł z dumy
Oj pękłby a jakże!!! Już widze jak pół Piły ściąga na mecz synka!!!Pięknie też kopie piłkę i namiętnie ją rzuca do góry ... może mały siatkarz nam rośnie To by tatuś pękł z dumy
reklama
Oj pękłby a jakże!!! Już widze jak pół Piły ściąga na mecz synka!!!
Xandii Śledzę cię!
Podziel się: