reklama
K
konto usuniete
Gość
wariatki
A
ania_zywa
Gość
Xandii Śledzę cię!
wygląda na to, że ja Ciebie też
No to obie skrobiemy sobie marchewki
fajnie, jak w przedszkolu
Jupiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!
wariatki
Hania też czasem dłubie w swoim nosie, ale stanowczo bardziej woli mój. Już nie raz mnie tak zadrapała, że krew się lała strumieniami.
tika
Mamy styczniowe 2007 Mama Mateuszka
Mati nie dłubie w nosie ;-), ale tak jak pisała chyba Tynka, ja używam od czasu do czasu wody morskiej, jak słyszę, że Matiemu coś tam w nosie przeszkadza ... i ona całkowicie rozwiązuje problem, więc Mati nie ma po co w nosie grzebać, bo nic tam nie znajdzie , ale ... zdarza się, że próbuje wepchnąć mi albo Sebastianowi palec do nosa i ma z tego niezły ubaw
Ostatnio już od dłuższego czasu jego ulubioną zabawą jest przynoszenie mi zabawek i udawanie, że one płaczą ... trzyma wtedy jedną rączkę przy policzku i robi "uuuuuuuu...." z smutną minką i daje mi miśki, maskotki, a ostatnio to już nawet auta i inne gadżety , żebym im zrobiła tuli ... tuli ...
Przy czym w ogóle nie mam pojęcia skąd mu się to wzięło, bo on raczej do płaczków nie należy i sam tuli się szybko, w ekspresowym tempie ... bo ciągle nie ma czasu ;-)
Ostatnio już od dłuższego czasu jego ulubioną zabawą jest przynoszenie mi zabawek i udawanie, że one płaczą ... trzyma wtedy jedną rączkę przy policzku i robi "uuuuuuuu...." z smutną minką i daje mi miśki, maskotki, a ostatnio to już nawet auta i inne gadżety , żebym im zrobiła tuli ... tuli ...
Przy czym w ogóle nie mam pojęcia skąd mu się to wzięło, bo on raczej do płaczków nie należy i sam tuli się szybko, w ekspresowym tempie ... bo ciągle nie ma czasu ;-)
reklama
K
konto usuniete
Gość
tika chyba dlatego nadrabia z misiami
moj Nikos jest straszny "placzkowiec", po szpitalu tak mu sie zaczelo(jak sie przewroci,uderzy itd)
a na placu zabaw jak mu ktos cos zabiera to bije i zabiera spowrotem juz sama nie wiem co gorsze
moj Nikos jest straszny "placzkowiec", po szpitalu tak mu sie zaczelo(jak sie przewroci,uderzy itd)
a na placu zabaw jak mu ktos cos zabiera to bije i zabiera spowrotem juz sama nie wiem co gorsze
Podziel się: