reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
dobra dziewczyny, uciekam spac dobranoc albo miłego klikania, niech każa wybierze to na co ma ochotę:tak:

Dzięki dziewczyny! Buźka!!! :-)

Maga, wszystkie jesteśmy z Tobą i wierzymy i trzymamy kciuki! Niech nasz optymizm przejmie i na Ciebie! Trzymaj się kochana i nie daj się!!!

P.S. Dawno tu takiego ruchu nie było o tej godzinie co? ;-):-D

Ja też zmykam spać, bo Filip wstanie pewnie już za 5 godzin...Jak nie trzeba to jak pisała Kaśka to śpi do 9, jak idziemy do pracy i wstajemy o 7... :-D

no wlasnie jak nie trzeba to wstaja o 10 z tym ze Lena nigdy nie wstaje wczesniej niz o 10 a ja poszlam dzis spac po 3 w nocy (tym bardziej ze usnela mi jak wracalysmy do domu w aucie i poszla baaaardzo pozno spac bylam pewna ze przed poludniem sie nie ubudzi :-p) a tu prosze 8.06 :angry::no::crazy::crazy::crazy::laugh2::-p:laugh2:

Kasia wszystkiego najlepszego z okazji wczorajszych urodzin :tak::tak::tak::-)​

Kasiu - staruszko STO LAT

wkurzające jest to że tak mało jest pozytywnej motywacji w pracy, ja rozumem że szef zbeszta, rozumiem że czasami nie wyrobi - to człowiek

ale pustej bezmyslności i wredoty znieść nie mogę

mój mąż po raz kolejny tez ma takiego szefa (szefową) wrrr

Kasiu trzymaj się, ale za to mój mąż zaczął sie rozglądać za nowa pracą

książka- : czekan na Harrego od kolezanki

film - niestety - na to czasu mi nie starcza :(

i zapomniałam już jak wygląda teatr - czas to zmienić !!

azik ja właśnie w trakcie czytania ostatniego Harry'ego - trochę się rozkręcił, ale na początku nudny okropnie!
Oczywiście nie wytrzymaliśmy i kupiliśmy książkę w dniu premiery :-)

A z filmów obowiązkowo "Prison Break" sezon 3 i "Lost" sezon 4

Maggusia - no ciekawe czy kolejna mamusie marcowa będzie dwupakiem ;-) oczywiści mam nadzieje, że będzie po Twojej myśli

Aqua jakos teraz nie jestem gotowa na drugie dzieciatko:sorry2:za mloda jestem po za tym zaczelam teraz szkole itd ale napewno kiedys bede chciala miec:-)jutro robie test.

Catherinka Wszystkiego Najlepszego!

Składam Ci życzenia serdeczne, gorące
przede wszystkim miłości, bo to najcenniejsze.
Dużo radości, wszelkiej pomyślności,
a w ogóle zmartwień i żadnych przykrości.
Nadzieją, cierpliwość niech Ci oni napełnią
i wkrótce niech Twoje marzenia się spełnią.
91105wi%C4%85zanka%20r%C3%B3%C5%BCowe%20r%C3%B3%C5%BCe%20GIFFF.gif

P.S. Widze ze ty tez jestes wodnik ja tez!jutro moje urodzinki:-)ale wczoraj robilam imprezke juz.

reklama
Do góry