reklama
M
mamaoli
Gość
ale z Was kobitki nocne marki
catherinka spóźnione zyczenia urodzinowe
catherinka spóźnione zyczenia urodzinowe
DUUUŻO DUUUŻO UŚMIECHU, RADOŚCI, WOLNEGO CZASU TROCHE NO I ŻARU UCZUĆ W SYPIALNI;-)
a na nagrode napewno zasłuzyłaś, następnym razem Cie docenią
co do filmów to polecam 88 minut i deja vu
a ja żyje w jakimś zawieszeniu.. do czasu jak juz bedzie wiadomo czy M sie dostanie do tej policjii czy nie............. boje sie przyszłości jak cholera:-(
co do filmów to polecam 88 minut i deja vu
a ja żyje w jakimś zawieszeniu.. do czasu jak juz bedzie wiadomo czy M sie dostanie do tej policjii czy nie............. boje sie przyszłości jak cholera:-(
K
KingaP
Gość
mamooli, rozumiem, ale też wiem, że silna babka z Ciebie, a jeszcze u boku policjanta... nikt Ci nie poskoczy
felqua
Fanka BB :)
CATHERINKO-STO LAT!!!
U mnie tez jakos tak smutnawo...
Ksiazki czytam nalogowo- Marqueza to wszystkie pozycje...a ostatnio jakas 800 stronnicowa "Co widzialy wrony" bardzo dobijajaca lektura...Harrego mam w wersji e-book ale ciezko mi sie do niego zabrac-jednak co papier to papier...
A z filmow-my tak jak Koga- w lozku ogladamy nowosci.Ostatnio Gwiezdny pyl, teraz czekamy na Zloty kompas, gdzies tam czeka jeszcze na nas jeszcze Niania ale jakos nie mozemy sie do niej zabrac. A z seriali jednak nic nie pokona Sci Miami ( oprocz oczywisice Prison Break).
A zapomnialabym - w koncu po 3 latach od ostatniej wizyty przyjezdzaja do nas moi rodzice-przynajmniej troche zajmna sie Jaskiem a ja bede miala troche czasu dla siebie...yuupiii
U mnie tez jakos tak smutnawo...
Ksiazki czytam nalogowo- Marqueza to wszystkie pozycje...a ostatnio jakas 800 stronnicowa "Co widzialy wrony" bardzo dobijajaca lektura...Harrego mam w wersji e-book ale ciezko mi sie do niego zabrac-jednak co papier to papier...
A z filmow-my tak jak Koga- w lozku ogladamy nowosci.Ostatnio Gwiezdny pyl, teraz czekamy na Zloty kompas, gdzies tam czeka jeszcze na nas jeszcze Niania ale jakos nie mozemy sie do niej zabrac. A z seriali jednak nic nie pokona Sci Miami ( oprocz oczywisice Prison Break).
A zapomnialabym - w koncu po 3 latach od ostatniej wizyty przyjezdzaja do nas moi rodzice-przynajmniej troche zajmna sie Jaskiem a ja bede miala troche czasu dla siebie...yuupiii
izka-mummy-to-be
szczęśliwa
CATHERINKO
Kochana Wszystkeigo Najlepszego!!!
Kochana Wszystkeigo Najlepszego!!!
tereskaa
Mamusie Marcowe '06
:-):-)CATHERINKO ...WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!!!!!:-):-)
tereskaa
Mamusie Marcowe '06
:-):-):-)MAGGUSIA ...SPEŁNIENIA NAJSKRYTSZYCH MARZEŃ :-):-):-)
reklama