reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
dobra dziewczyny, uciekam spac dobranoc albo miłego klikania, niech każa wybierze to na co ma ochotę:tak:

Dzięki dziewczyny! Buźka!!! :-)

Maga, wszystkie jesteśmy z Tobą i wierzymy i trzymamy kciuki! Niech nasz optymizm przejmie i na Ciebie! Trzymaj się kochana i nie daj się!!!

P.S. Dawno tu takiego ruchu nie było o tej godzinie co? ;-):-D

Ja też zmykam spać, bo Filip wstanie pewnie już za 5 godzin...Jak nie trzeba to jak pisała Kaśka to śpi do 9, jak idziemy do pracy i wstajemy o 7... :-D

no wlasnie jak nie trzeba to wstaja o 10 z tym ze Lena nigdy nie wstaje wczesniej niz o 10 a ja poszlam dzis spac po 3 w nocy (tym bardziej ze usnela mi jak wracalysmy do domu w aucie i poszla baaaardzo pozno spac bylam pewna ze przed poludniem sie nie ubudzi :-p) a tu prosze 8.06 :angry::no::crazy::crazy::crazy::laugh2::-p:laugh2:

Kasia wszystkiego najlepszego z okazji wczorajszych urodzin :tak::tak::tak::-)​

Kasiu - staruszko STO LAT

wkurzające jest to że tak mało jest pozytywnej motywacji w pracy, ja rozumem że szef zbeszta, rozumiem że czasami nie wyrobi - to człowiek

ale pustej bezmyslności i wredoty znieść nie mogę

mój mąż po raz kolejny tez ma takiego szefa (szefową) wrrr

Kasiu trzymaj się, ale za to mój mąż zaczął sie rozglądać za nowa pracą

książka- : czekan na Harrego od kolezanki

film - niestety - na to czasu mi nie starcza :(

i zapomniałam już jak wygląda teatr - czas to zmienić !!

azik ja właśnie w trakcie czytania ostatniego Harry'ego - trochę się rozkręcił, ale na początku nudny okropnie!
Oczywiście nie wytrzymaliśmy i kupiliśmy książkę w dniu premiery :-)

A z filmów obowiązkowo "Prison Break" sezon 3 i "Lost" sezon 4

Maggusia - no ciekawe czy kolejna mamusie marcowa będzie dwupakiem ;-) oczywiści mam nadzieje, że będzie po Twojej myśli

Aqua jakos teraz nie jestem gotowa na drugie dzieciatko:sorry2:za mloda jestem po za tym zaczelam teraz szkole itd ale napewno kiedys bede chciala miec:-)jutro robie test.

Catherinka Wszystkiego Najlepszego!

Składam Ci życzenia serdeczne, gorące
przede wszystkim miłości, bo to najcenniejsze.
Dużo radości, wszelkiej pomyślności,
a w ogóle zmartwień i żadnych przykrości.
Nadzieją, cierpliwość niech Ci oni napełnią
i wkrótce niech Twoje marzenia się spełnią.
91105wi%C4%85zanka%20r%C3%B3%C5%BCowe%20r%C3%B3%C5%BCe%20GIFFF.gif

P.S. Widze ze ty tez jestes wodnik ja tez!jutro moje urodzinki:-)ale wczoraj robilam imprezke juz.

reklama
Do góry