reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
Oj Kinga powiem ze nie bedzie latwo ale dasz rade. Ja pracowalam do 8 miesiaca (bo w 8 mnie zwolnili:-) co tezkosztowalo mnie mnostwo nerwow. Najgorsze byly dojazy po 60km, dwa razy zasnelam za kierownica ze zmeczenia , raz zjechalam na lewy pas a raz na pobocze i ockenlam sie na tych wyzlobieniach ktore turkocza jak sie zjedzie. Zwolnienia mi nie chcieli dac bo przeciez zmeczenie to nie powod. W domu Patryk zkurat zaczynal chodzic i domagal sie uwagi, maz 2 razy w tyg ma nocny dyzur,od czerwca upaly, no i sami jak palec tu jestesmy wiec nie bylo komu podrzucic Patryka chocby a godzinke. Uff jakos dalam, zlopalam kawe zeby nie spac, wszytskie usg, wizyty uginka mialam z poslizgiem bo zwyczajnie nie bylo z kim zostawic Patrysia.
Jak mozesz i chcesz to zmykaj na zwolnienie. A zobaczysz ze druga ciaza mija jak z byka strzelil, ani sie nie obejrzysz a male bobo bedzie juz na swiecie:-)

KINGA , GORACE GRATULACJE :-), wspaniala nowina,

mowie Ci pomimo ze czasami to wypada mi sie spakowac do wariatkowa to te mordki malutkie to sa najwieksze skarby na swiecie i takich skarbow tez Tobie zycze.

A jak masz mozliwosc to kozystaj i idz na zwolnienie ,tutaj nie daja a zawsze o tym marzylam ze sobie poleniu****e jak bede w ciazy i nic z tego a co dopiero praca i dziecko tak jak Ty, uznanie ( tak jak dla Kati:-)).

U nas dziewczynki maja katar, a Marysia to jest taka placzliwa ze juz nie wiem co o tym myslec, goraczki nie ma , (chociaz miala ja lekarz zaszczepil dwa dni temu z katarem ale dwa razy pytalam) juz dzisiaj rozwazalismy mozliwosc ze to moze znow jakies zeby.
Zaczela byc zazdrosna, a ja zamiast sie nia zajmowac to musze w garach siedziec albo Zuzia albo inne rzeczy do pozalatwiania , trzeba sobie radzic, ale juz nie bede Wam tu smucic, bo na temat tesciowej juz mam dosc , nie chce mi sie juz pisac.
Padam po prostu , jak ja podziwiam MameOli to jest mistrzostwo swiata , ja juz wysiadam.............czasami. Tylko jak mowie jak zobacze ten slodki usmiech ( a Zuzia to tylko by chciala zeby do niej mowic i smieje sie od ucha do ucha) to wszystko mi przechodzi.
Dobra lece , pozdrawiam

Kinia - będzie dobrze, a jak ginka da L-4 to je bierz. takie moje zdanie.

a my dziś wypad zrobiliśy do Krakowa. połaziliśy sobie po mieśćie. zahaczyliśmy o sklepy. upatrzyłąm sobie buty, ale były ubrudzone i doooooopa.

ja dzisiaj poszalałm z moim dzieckiem na maxsiora
koło Czestochowy jest taki gość co zajmuje się dmuchańcami w sezonie jeździ po imprezach ale teraz jest po sezonie imprezowym i na placu ma je rozłożone do tego autka , kolejki itd. taki wesołe miasteczko - i to wesołe miasteczko oblegałam dzisiaj z Kubą kuzynką i Klaudią - całe dla nas - porostu czyste szaleństwo. Bawiłam się jak dziecko włazimłam z Kubasem na te wielgachne dmuchańce i zjeżdzalismy z nich z dziekim śmiechem ale było bosko.......... jestm padnięta

Hej aqua! Ciesze sie, ze tak superowo spedziliscie dzien! :-):tak: Faktycznie super zabawa! Kubas pewnie bedzie spal teraz ze 24h;-):laugh2::laugh2:.
A my dzis kupilismy elli wozeczek i lale! No taka dumna jak paw wyjmuje ja co jakis czas przytula, daje butelke i wklada z powrotem do wozka i wozi po calym domu! Nawet do babci jechalismy to i wozek i lala musieli razem z nami! Czysty kabaret!:laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
Do góry