reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
Chyba zaczynam czuć się ciążowo :baffled:

Jakieś nastroje mnie dopadają, asioczek mnie podłamała. Ryczeć mi sie chce... czuję niepewność ciąży... Durne to pewnie, ale dziś ciągle o tym myślę.

Rozmawiałam dziś z p. dyrektor. Jej "optymizm" zaraził mnie. Mam się nie podniecać, bo jestem 5 minut w ciąży i nie mam przesadzać :confused: A ja chciałam jasno postawić sprawę, bo wymagają od nas dużo rzeczy, a ja momentami nie wyrabiam na zakrętach :confused: Więc pomyślałam sobie, że powiem im i może wezmą na mnie poprawkę...

Jeszcze czeka nas poinformowanie rodzinki. Ciekawa jestem ich min :tak:Moja mama miesiąc temu usłyszała, ze moja sis jest w ciąży, teraz ja :-D.

No i mam nadzieje, że siostra Rafała chociaż uda, że się cieszy, a zresztą wisi mi to...

Buziaki kochane, ślę błędne spojrzenie w monitor dla aqui :-D, Emci :-D, asioczka :-D i tych, które jeszcze nie wiedzą, że chcą kolejne bebe :-D:-D

asioczek - buziaczek dla Ciebie kochana - bedzie dobrze

Kinga - myśl pozytywnie napewno będzie wszystko dobrze dbaj o siebie i dzidziunie i nie denerwuj się jakimiś głupimi telefonami - a za 247 dni pochwalisz się nam swoim nowym kochanym maleństwem - dziękuje za buziaki odsyłam ze zdwojoną siłą :-)

kinga mam nadzieję,że buziaki dla tych, które chwilowo bądź też całkowicie wiedzą,że nie chcą drugiego ludka też się znajdą:-D:tak:

ASIOCZEK Przytulaski i szybkiego powrotu suwaczka.

KINGA Ogromne gratulacje i wspaniałych emocji.

Duża buźka dla wszystkich starających się o kolejną fasolinkę. :tak::-)

Ja niestety nie planuję kolejnego dzidziolka :-( Jest tak wiele przeciw. Wiele obaw, wiele sytuacji na nie. Trochę żałuję, że tak długo zwlekałam z bobaskiem, że inne rzeczy mnie zajmowały. A czas nie stał w miejscu...

Kinga - przyjmijcie z Rafałem oficjalne GRATULACJE ode mnie i od Piotra :-)

Asioczku - bardzo, bardzo mi przykro....

Jasne, że buziakuję również te mamy zdecydowane na jedno dziecko :tak::tak:

Dziękuję za wszystkie gratulacje, jestem przeszczęśliwa, że mam Was :tak:

Iwosz... Buziaki dla Piotrka :tak: Serdeczne :tak:Jezusiczku, jak ja bym Was chciała szybko spotkać :tak:

reklama
Kinga - Piotrek mówi,że lepiej aby Rafał się nie dowiedział o tych buziakach ;-)
Czekamy na was...czekamy...:tak:

Do góry