reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

Kasia- u nas tez z autkiem kłopoty...jak kupilismy było ok....a teraz się okazuje ze jakies przeboje z silnikiem...ale juz podobno jest ok...mechanik nam powiedział że autko było podrasowane do sprzedazy ...a teraz wychodza z niego wszystkie problemy...ale zadbalismy o samochodzik ..i jest juz po naszemu zrobiony...a swoją droga jak ludzie oszukują.....:no::no: wiec zime przejeździmy a na wiosne sie go sprzeda i weźmie cos innego

reklama
witam kochane!

spakowaliśmy się, przeprowadziliśmy, rozpakowaliśmy (prawie), spakowaliśmy na wakacje, pojechaliśmy, wróciliśmy ... no i jestem

było REWELACYJNIE - piękna pogoda, morze, lguna, szczęśliwy Maks, wycieczki łodzią, jazda na pace, kury, więlbłądy (?!) kaczki i wieczory z mężem i z drinkiem przy basenie ....

Asioczku - przykro mi bardzo ...

Kinga - szczęściaro !!! brak słów... ściskam

WITAJ KOGA!!!fajnie,że odpoczęliście - zaczynacie teraz poniekąd nowe życie :-)

ja od dzisiaj na zwolnieniu :-) - byczę się w domu - jest fajnie...

z autkiem mieliśmy podobnie jak wy dziewczyny - trzech "fachowców"go oglądało przed kupnem i nic nie widzieli złego, a potem jak zaczął się sypac....ale już jest ok

Qurczaki - dziewczyny to znowu ja

powiem krótko - nie jestem pewna czy nie ominęłam jednej pigułki, zorientowałam się po radosnych igraszkach z mężem, rzygać mi się chce, że hej, mam kaszel i w Turcji podczas morskich kąpieli szybko robiło mi się zimno

moje objawy przy Maksie - uczucie zimna podczas kąpieli w jeziorze, kaszel, i ble (przyczyna metody naturalne + gumki)

:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

Asioczku i nam bardzo przykro:-(
Koga, szykujesz rodzenstwo Maksiowi;-)
Kingusi juz pogratulowalam, ale jeszcze raz oficjalnie:tak:

A mnie trafi szlak, moj P mial wracac 10go tj za tydzien i dupa blada (sorki za wyrazenie) ale niestety nie wraca teraz tylko koncem listopada, chyba sie zaplacze. Firma podpisala taki kontrakt i zerwanie jego groziloby ogromnymi karami finansowymi a nie maja kogo wyslac wzamian za P i musi zostac. Jejku jaka jestem wsciekla:wściekła/y:

Co do samochodu i napraw, to i nas nie ominelo, jeszcze mnie czeka wymiana czegos tam w silniku za jedyne 700zl:wściekła/y:

reklama
Do góry