reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
buuu

bo to mam wolny weekend, chyba sie zatrułam :(

no i co ja mam zrobić, ja wiem że dla Igora Wrocław to dużo większe szanse na rozwój, ja sama też mogłabym tam zamieszkać z maluchami (oczywiście od czerwca 2008) jakoś nawet ptrzezyłabym życie na odległośc przez te pare miesiecy

ale co z mamą? kurde zostawię ją tu zupełnie samą... ona w sumie zyje tylko dla mnie i dla maluchów, jak tego zabraknie to ...

ech

Asioczku - :-(przytulam Cię z całych sił

Azik - fakt cięzki orzech to zgryzienia ...ale może razem pojedźcie ..sprzedajcie mieszkanko i tam we Wrocku cos większego zakupicie czy cos i Wam bedzie dobrze i mama bedzie z Wami..trudno mi radzic ....trzymam kciukasy za Was

u nas dzień okropny...mój jedyny dziadek miał dzisiaj udar mózgu...wygląda to źle..lezy na neurologii i walczy......
A Antos ma angine..nie ropna na szczęscie ...ale antybiotyk dostał...jest jak zawsze dzielny ..padam z nóg ...

reklama
Asioczku, przykro mi bardzo.

Kingus, gratulacje z calego serca. Nie martw sie kochana, dasz rade, tez mialam niezlego pietra jak zaszlam w druga ciaze no ale Patryk mial wtedy 9 miesiecy, Karolka zdazy ci jeszcze podrosnac:)
Ogolnie powiem ci ze z druga dzidzia jest o niebo latwiej bo czujesz sie duzo pewniej, nie panikujesz tak jak przy pierwszym dziecku, pozatym wiesz czego sie spodziewac i najwazniejsze wiesz ze ten najbardziej pracowity i absorbujacy okres noworodkowo dzidziusiowy nie bedzie trwal wiecznie:-) Przynzma szczerze ze zapomnialam jak jest z takim malym dzieckiem, nie moge sie doczekac az skonczy roczek.
Dasz rade kochana, dbaj o siebie i dzidzusia.

Wczoraj kupilismy wozke tandem. Patryk - starszy brat siedzi dumny z przodu a Juleczka spacznie spala z tylu. WKleje pozniej zdjecia.

Do góry