reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
aż taki dobry, zeby być w telewizji to nie jest ... chyba, że w regionalnej ...:-D:-D:-D
a ta pokazówka to nietety parę godzin + dojazd godzine w jedną stronę

i Mokkate się nie odzywa ...:no:

nasze rzeczy jakoś jednak nie zostały wyrzucone, ale za to nadal są pozamykane i nie wiem czy nię będziemy musieli wzywać ślusarza, żeby je zabrać ... no nie wiem co gorsze ...

nasze rzeczy jakoś jednak nie zostały wyrzucone, ale za to nadal są pozamykane i nie wiem czy nię będziemy musieli wzywać ślusarza, żeby je zabrać ... no nie wiem co gorsze ...

to dobrze i zarazem niedobrze. żyjecie biedaki w niepewności...

koga, a powiedz Ty mi, czy T. wiedzą, że się budujecie?

*T.=teściowie :wściekła/y:

koga ja myślę, że jak najszybciej tego ślusarza wezwijcie, bo skoro oni tacy to pewnie zdolni Wasze rzeczy zniszczyć albo wyrzucić..

mamooli - pewnie będzie trzeba ..

kinga - no dowiedzieli się jakoś latem ... i to też ich szarpnęło, bo teść jest budowlańcem i TO ON zna się na budownictwie i już kiedyś planował, że nam dom wybuduje, ale według swoich zasad i żebyśmy mu się nie wtrącali:szok:

pewnie zaraz potem zażądałby od nas czynszu ...

reklama
kinga - no dowiedzieli się jakoś latem ... i to też ich szarpnęło, bo teść jest budowlańcem i TO ON zna się na budownictwie i już kiedyś planował, że nam dom wybuduje, ale według swoich zasad i żebyśmy mu się nie wtrącali:szok:

a Wy znowu po swojemu:-p;-):-)

Do góry