reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

zwiedzamy irlandie z dziadkami i jest naprawde bajer-dzis bylismy w zoo-takim w ktorym zwierzaki maja stworzone naturalne warunki zycia-pelikany dreptaly sobie chodnikiem,malpki tez,kangury przechodzily do ludzi i mozna bylo poglaskac-super!!!a no i bylismy w ostatnim porcie z ktorego wyplynal tytanic-zdjatka wkleje jak znajde chwilke
po weekendzie nie chce mi sie do pracy............

OOO!!! Sylwia widze, ze bylas w Fota Wild Life Park!!! No i w Cobh!!! Moje dwa najulubiensze miejsca w Irlandii, jak mieszkalismy w Cork to prawie co weekend bylismy a do foty z ella mialam roczny bilet i ze dwa razy w tygodniu na spacerek jezdzilysmy! Bo ja mialam tam 15 min samochodem.... No i cobh....Moj pierwszy weekend wyjazdowy z mezem jak sie tylko poznalismy... uwielbiam ta miescinke!!! A w katedrze byliscie?? Piekna, nie???

A ja ciagle na nic nie mam czasu... Dzis bylam u lekarza od szczeki i goi sie ok! No i jezdze do pracy po sadach po calej Irlandii i padam na ryjek... Chociaz niby to nie ciezka praca bo wiecej siedze na tylku niz tlumacze ale potem podroz do domu czasem tylko 30 km a czasem 200! No i wez siedz tyle godzin w sadzie a potem w samochodzie... Dobrze, ze tylko 3-4 razy w tygodniu i ze tesciowa zajmuje sie Ella bo inaczej bym nie pracowala, bo bym jej nie zostawila!

Ide poczytac co tam u was.... Buziaki dla wszystkich!!!;-)

reklama
lolcia oj biedaczku a ja juz myslalam ze nozka wygojona,buziaczki i zdrowka
emcia no no pisalas mi dawno temu co warto zwiedzic w irlandii wiec wykorzystam cie jeszcze jako przewodnika:tak:;-)
koga oj no pieknie jest-choc w zasadzie jak sie jedzie autem to jednakowo czasem sie wydaje,zdjatka wkleje jak znajde chwilke

no dziewczynki, zdecydowalismy sie zrobic tam ramont. teraz tylko przed nami kwestia pozyczenia pieniedzy i mozemy zaczynac :-)
mysle ze do grudnia sie wyrobimy, trzeba koniecznie tam zrobic lazienke (gruntownie) no i pokoj tylko odmalowac. kuchnei sobie zostawimy-trudno, na wiosne ;-)
chce tak szybko zrobic to mieszkanko jak to tylko mozliwe :tak:

Podziekuje po 12 tygodniu :)

Mąż się śmieje, że w końcu przestanę tłumaczyć budowlańcom po co nam 2 pokoje dziecięce. Oczywiście główny murarz zażartował, że zapewne bliźniaki nam się trafią i pokoju na pietrze jednego będzie brakowało.

reklama
Do góry