reklama
K
KingaP
Gość
koga, w tej sytuacji to tylko gratulować męża!! Cieszę się, że on potrafi pokazać rodzicom kto jest dla niego najważniejszy!
osinko :---(
mamooli, widzisz, Ola się fajnie klimatyzuje. Rówieśnicy jej są potrzebni, nie może ciągle kogoś niańczyć i niańczyć
osinko :---(
mamooli, widzisz, Ola się fajnie klimatyzuje. Rówieśnicy jej są potrzebni, nie może ciągle kogoś niańczyć i niańczyć
Marlenka
Marcowa Mama 2006
marlenka ty juz calkiem niezle sobie radzisz,a to gnoj-nie przyjechac po was nie zalatwic transportu!!!!!normalnie ja sie wkurzylam!!!
lolcia na razie chyba zostane...............nie jest tak zle jak bylo............no ale cudownie tez nie jest,nie jest tak jakbym chciala
azik no niezly maratonik
Aż się uśmiechnęłam, jak przeczytałam Twoją reakcję. Dziękuję dziewczyny za wsparcie. Po prostu już nie liczę na jego zmianę. I tak mieszkamy osobno i to ja praktycznie w 100% zajmuję się synkiem.
Marlenka
Marcowa Mama 2006
KOGA Teściowie mogliby podać sobie rękę z rodzicami mojego K. Już nic nie zmieni ich zdania na mój temat. Od początku uważali, że jestem nie dla ich syna. Pośrednio docierają do mnie informację, co o mnie sądzą. Bezpośrednio - wazelina i mydlenie oczu. Ale wygarnęłam im, co o tym sądzę. Czasami mam wrażenie, że to typ ludzi, którym plujesz w twarz, a oni mówią, że deszcz pada. Teraz też wszystkie problemy moje z K. tłumaczą tym, że nie jesteśmy razem. A kto się wyprowadził i wyjechał, no przecież ja... Niestety, K. nie potrafił im wprost powiedzieć, co o tym wszystkim sądził - w pewnym sensie nie miał swojego zdania i tylko im przytakiwał.:-(
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
już nie mam siły płakać
Koga, współczuję Ci teściów!! banda idiotów! zamiast się cieszyć, że Wam się układa - rzucają Wam kłody pod nogi!!
Marlenka - niech niedoszli teście samo znajdą Twojemu eks kobietę, ciekawe czy wtedy będą zadowoleni podejrzewam, że nie!
Mamoli, a Ty weź się w garść dziewczyno i dziękuj Bogu, że masz śliczne zdrowe dzieci! i że sami jesteście zdrowi! nie rozczulaj się tak nad sobą! dzieci potrzebują uśmiechniętej mamy a nie męczennicy!
Koga, współczuję Ci teściów!! banda idiotów! zamiast się cieszyć, że Wam się układa - rzucają Wam kłody pod nogi!!
Marlenka - niech niedoszli teście samo znajdą Twojemu eks kobietę, ciekawe czy wtedy będą zadowoleni podejrzewam, że nie!
Mamoli, a Ty weź się w garść dziewczyno i dziękuj Bogu, że masz śliczne zdrowe dzieci! i że sami jesteście zdrowi! nie rozczulaj się tak nad sobą! dzieci potrzebują uśmiechniętej mamy a nie męczennicy!
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
OSINKA Na pewno nikt nie będzie tak genialny i the best jak oni
brak słów na nich, naprawdę!
nie cierpię ludzi tego pokroju -wszystko wiedzą najlepiej
Marlenka
Marcowa Mama 2006
Na dodatek zawsze mają gotową odpowiedź i rozwiązanie na wszystko. A rozwiązanie zwykle kończy się stwierdzeniem, że wszytkie bolączki minęłyby, jakbyśmy mieszkali razem oczywiście z nimi. Oj, wtedy, to by się dopiero działo
Czasami mam wrażenie, jak rozmawiam z mamą K., że odpowiedzi czyta z kartki, albo ma dobrego suflera. Nauczyłam się przerywać te jej słowotoki.
Czasami mam wrażenie, jak rozmawiam z mamą K., że odpowiedzi czyta z kartki, albo ma dobrego suflera. Nauczyłam się przerywać te jej słowotoki.
reklama
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
u nas leje drugi dzień i noc i własnie nam zalało kuchnię...