reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
Koga- co za złośliwi ludzie z twoich teściów.
Oni maja chyba satysfakcje, kiedy mogą komuś utrudnić życie....:szok:
No ręce opadają....!!!!!!

Kasianka- popieram Kingę w tym co Ci napisała...
Ciekawe jaką miał minę teść jak to od Ciebie usłyszał....:-D

Maggusia- życzymy zdrowia....:tak:

koga kasianka:szok: teściowie to jeszcze jeden dowód na to,że kobiety muszą być silne:tak:

u mnie mega dół:-( z racji tego,że mój facet ma nieuregulowany stosunek do służby wojskowej nie przyznają nam kredytu, w związku z tym,że nie przyznają nam kredytu ktoś właśnie sprzątnął nam nasze wymarzone mieszkanie:wściekła/y:ku***ca mnie trafia:wściekła/y:

Maggusia- buzialki dla Brianka

Maga- trzymaj się...będzie dobrze zobaczysz

Koga- rzeczywiście ręce opadają na Twoich teściów

Kasianka - to jest już szczyt....a teściowi dobrze odparowałas

maggusia i jak braianek juz lepiej???
kasianka :szok:uklon wielki dla ciebie-ty sama tam wszystko robisz???szok-no kiedys pisalas ze zajmujesz sie budowa itd. ale ja nie wiedzialam ze wszystko sama.............no fakt-jak napisala kinga teraz gten komin to pikus-juz tyle zrobilas:tak:

a u nas super pogod od tygodnia!!!slonko,cieplutko(w koncu bo prawie miesiac byle beeeeee)
w pn bede tescie -planuje z tomkiem wyskoczyc na jakas kolacje wieczorkiem-poki bedzie okazja bo potem to juz nie wiem kiedy..................
koga ale masz zawistnych tesciow:baffled:

A ja na czas remontu niespodziewanie wybyłam z dziećmi z Krakowa do Raciborza,do moich rodziców. Nie było nas 3 tygodnie i była to nasza najdłuższa rozłąka z Krzysiem. Dzieciaki strasznie tęskniły za tatusiem, ale tez zżyły się z babcią, dziadkiem, ciocią, wujkiem i psami, i teraz za nimi tęsknią:-).
Po remoncie już prawie śladu nie widać, ale w niedzielę , jak przyjechałam to nie wiedziałam w co mam ręce włożyć.
W efekcie remontu pozbyliśmy się ścianki pomiędzy "salonokuchnią" a korytarzem, a nasze całe mieszkanko jest w nastepujących kolorkach:
sypialnia- czekolada mleczna, pokój dzieci- kakałko;-), a cała reszta to gorzka czekolada.
Jutro minie 6. rocznica naszego ślubu:shocked2:

Dziewczyny dziekuje za dobre rady!
Wczoraj wieczorem zrobilam Briankowi ciepla kompiel pol godzinna pooblewalam po brzuszku pomasowalam i dalam infacol do mleka.Przespal cala noc a ja myslalam ze wlasnie bede ciagle wstawac:eek:
Dzis rano wstal wypil mleczko z infacolem zdrzemnol sie jeszcze godzinke i zrobil zbita kupke:happy2:troszke ma ciepla glowke no i jeszcze ta pupka odparzona samruje kremem wiec pomimo to chyba bedzie juz lepiej mam nadzieje:tak:
Jeju to jest straszne patrzac jak dziecko sie tak meczy:zawstydzona/y:

k163.jpg

reklama
Suszi no to swietnie ze moglas wszytskich poodwiedzac pewnie wypoczeliscie troszke:rofl2:
a domek napewno rewelacyjnie wyglada:-)

Viola30 i Suszi Wszytskiego Najlepszego z okazji rocznicy slubu!
duzo milosci radosci zdrowia i spelniania marzen.

kwiaty.gif

Do góry