reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

kati GRATULACJE!!!!!no no calkiem spora ta wasza cora:tak: no i czekamy na fotki malutkiej z braciszkiem
iwosz wypocznij na lonie natury,to co napisalas bylo takie piekne,wzruszajace......
maga a ty bez zabezzpieczen???no no no.......mam nadzieje ze wszystko bedzie po twojej mysli

kacper za mna strasznie sie steskni jak przychodze z pracy-przytula sie i nie chce sie puscic-fajne uczucie-wiem ze jestem dla niego wazna,ze mnie kocha

a ja w sobote po pracy usnelam razem z synkiem w ciuchach,nie umyta...............:zawstydzona/y:padlam jak mucha-no ale tata spisuje sie na medal-synus wykapany najedzony czeka tylko za mamusia zeby zrobic aaaa-z tata nie usnie.myslalam ze tomek sobie nie poradzi.a chlopaki mile spedzaja czas.ojcem jest dobrym-nie moge narzekac-kacper jest oczkiem w glowie taty-ale ja nie..........miedzy nami juz nic nie bedzie cudownego.nic.jest tak poprostu...
koga no to sasiedzi koniecznie chca wejsc z wami na wojenna sciezke:no: nieladnie

reklama
Sylwia cieszę się, że mąż zajmuje się synkiem i domem, niech zobaczy jaka to ciężka praca, może w końcu Ciebie doceni ;-)
a ja tam myślę i jestem przekonana, że jeszcze się między Wami ułoży! powoli wszystko wróci do normy! wierzę w to i trzymam kciuki!!!!

iwosz: jestes bardzo dzielna!! :tak:

sylwia: moze jeszcze za wczesnie wyrokowac, moze to ze poszlas do pracy pomoze zrozumiec wam obojgu pare spraw... nie nastawiaj sie jeszcze na nie, bedziesz miala na to czas. narazie moze patzr z boku, daj mu do zrozumienia ze widzisz ze dobrze sobie radzi itp. moze to pomoze??

SYLWIA ja tez mysle ze bedzie ok dziecko zbliza jak razem bedziecie sie nim cieszyc to i soba bedziecie sie cieszyc 3mam kciuki zeby jednak bylo ok :tak:
IWOSZ miłego wypoczynku
MAGA a mialas jakas ,,akcje'' ktora moze spowodowac brak @ mam nadzieje ze bedzie po twojej mysli...:tak:

w tym miesiącu musiałam zrobić przerwę w tabletkach anty, kochaliśmy się tylko raz z użyciem gumek, których szczerze nienawidzę:wściekła/y:i niestety nie mam zaufania...na opakowaniu cilestu wyczytałam,że po zaprzestaniu brania tabletek następuje rozhwianie hormonów w organizimnie, więc może stąd ta spóźniona @:confused:

sylwia bez zabezpieczenia to tylko przed jagodą, teraz bym się nie odważyła:tak:

dziewczyny mam problem....
od rana mam mdlosci :szok: :no: dopiero co @ mialam, ale to zadne pocieszenie.
ide kupic test, rano sobie go zrobie.pawel o niczym nie wie....
ja nie moge byc teraz w ciazy....

magda - najpierw marsz po test a dopiero potem będziesz się denerwować!!!

a mdłości mogą być ze stu innych rzeczy! na pewno przed ciążą też je miewałaś!

trzymaj się i niech się ułoży po Twojej myśli
buźka

no wiem wiem, ale jak na widok kawy mi sie tak niefajnie zrobilo to przypomnialy mi sie pocztaki z bartkiem... dlatego od razu takie "czarne" mysli mam ;-)

reklama
Sylwia moze wlasnie jak teraz twoj M zostaje z malym wie co to znaczy wychowanie synka moze zmini sie na lepsze i bedzie miedzy wami dobrze:tak:tego ci naprawade zycze!
Dobrze ze masz prace to tez powoduje ze jestes troszke niezalezna i wie ze mozesz pokazac mu pazurki.
Pozdrawiam trzymaj sie.

Magdalena B maszeruj po tescik;-)

Kati OGRMONE GRATULACJE!:-)

Do góry