reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

dostałam właśnie sms od KatiNJ - urodziła dziś córeńkę Julię

"Julia urodziła się dziś o 13:35, duża 4080g, wszystko OK, obeszło się bez nacięcia, poród bardziej bolesny niż z Patrykiem..."

Gratulacje!!!!

osinko no to mnie wyprzedziłas ;-);-):tak:.....ja akurat odsypiałam wczorajszy dzien i noc ktora spedziłam w pracyi nie usłyszałam jak sms od katiNJ doszedł do mnie :-(

reklama
kati no nareszcie, czekam na fotki malutkiej, nacieszymy sobie z dziewczynami oczy taka malutka kruszynką:tak:

u mnie kompletny brak czasu naBB , więc jestem od wielkiego dzwonu, obecnie jesteśmy na etapie poszukiwania własnego mieszkania, więc czas upływa mi na przeglądaniu ofert i chodzeniu i oglądaniu na żywo tego co wypatrzyłam w necie, nie muszę dodawać,że ceny kosmiczne i właśnie ta finansowa strona najbardziej mnie przerasta...poza tym spóźnia mi się okres, mam nadzieję,że to tylko wina stresu

Maga - powodzenia w szukaniu i urządzaniu własnego gniazdka - naprawde nie ma to jak u siebie
ciekawe czy bedzie nowy suwaczek ?

a ja jakoś coraz bardziej poddenerwowana chodze - brzuch mnie boli od tego wszystkiego - ruszyła machina i troche mnie przeraża to wszystko - a najbardziej kredyt !!!! przecież nawet najlepsza wróżka nie wie co może się wydarzyć przez 30 lat

- za 4 tyg wchodzi ekipa -będą ciągneli góre i daszysko. żeby tak zdążyć przed zimą ..... byłoby cudnie

dobra nie przynudzam moimi duperelami bo są nie na temat

Kati , gratulacje!!!!
Ja bym też chętnie już przytuliła taką małą kruszynkę;-);-) bo moją kozę można przytulić na 3 sekundy, potem gdzieś biegnie;-)

u mnie życie jak we młynie, mieszkamy prawie w surowym stanie;-) roboty w cholerę, wysłałam Igę z mężem do teściowej i umieram z tęsknoty:-:)-(to pierwsze dni od jej urodzenia kiedy nie jesteśmy razem. ale też padam na pysk, bo chcę zrobić wszystko jednocześnie...a jest to prawie niemożliwe.
nie mam neta ale i tak bym nie miała czasu. pozdrawiam i ściskam wszystkie Mamusie i Dzieciaczki.
mam nadzieję że za jakiś miesiąc się rozluźni:-):-)będę miała czas na bb, dobrą kawę i godzinną kąpiel:-)

reklama
Do góry