reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

Koga - ale masz sąsiada... oby tylko tak mu nie zostało po wprowadzeniu się :eek:
przy potwornym zmęczeniu cierpliwości brak, a ty chyba chronicznie już nie dosypiasz... ale już niedługo będziesz sie wygrzewać na plaży w Turcji a my będziemy ci zazdrościły i czekały na zdjęcia :rofl2::-)

reklama
Dzięki za trzymanie kciuków- pomogło.:-) Nie chcę chwalić dnia...ale jak narazie jest ok. Oby tak dalej...:happy2:

Koga, Anian- zazdrość to okropne uczucie...widać, że Wasi sąsiedzi się przed nim nie obronili...Mam nadzieję, ze jak im przejdzie, to okażą się miłymi ludźmi :tak::-)

no nie wiem czy miał prawo nas tak wyzywać, jednak nad swoimi emocjami należy panować, cztery śruby w jego ścianie to nie wybuch bomby - prawo to on miał zażądać usunięcia tego i wyjaśnienia sprawy

a jak się ma szeregowiec to niestety logiczne jest, że domy będą się łączyć i stykać - ale jak woli, żeby w tym miejscu ciekło po jego bądź co bądź ścianie, to mi to wisi

rozumiem, że to dorobek jego życia - ale to tylko dom, szeregowy,
poza tym jak potrzebował piasku to pożyczał od nas, potem nawet nie pytając, tzn. pożyczał na zawsze i po sąsiedzku, bo oczywiście nie zamierzał ani zwracać ani płacić

złotego cielca sobie wybudował - mnie śmieszy taka postawa, przedmioty to tylko przedmioty i tyle

oj dziewczyny dzięki za odzew:sorry2:

a w tej całej sprawie, to właśnie najbardziej martwi mnie to że psują się nasze stosunki a w końcu mamy tam mieszkać, a mi nie chce się z nikim użerać chcę mieć święty spokój

a narazie zaczepki idą z jego strony - ciągle ma jakieś uwagi - my mu NIGDY ŻADNYCH uwag nie robiliśmy

taaaa jak zrobimy imprezę to nam Policję naśle - tfu, tfu!

ania - a wy za co nadzór dostaliście???:-p

reklama
mam nadzieje dziewczyny ze te sprawy w zwiazku z budowa mina jak sie wprowadzicie to niemile co teraz wam serwuja sasiedzi ale bedzie tem mieszkali wydaje mi sie ze dosc dlugo...no coz ludzie sa tylko ludzmi i niestety robiz rozne rzeczy

Do góry