reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
marlenka bedzie dobrze,bo musi byc.................gastroskopie mam za soba-i juz wiem ze za zadne skarby bym sie nie wybrala drugi raz......................a co do sasiadow-to kogi ;-) ja mam spoko:tak: jedni neutralni a drudzy-dziadki dla kacpra:tak:

kogus kochana absolutnie nie popieram reakcji sasiada-nie mial prawa wrzeszczec i wyzywac:no:takie rzeczy zalatwia sie kulturalnie......mam nadzieje ze sie jeszcze dogadacie bo szkoda by bylo miec takich paskudnych ludzi kolo siebie

Koga- współczuje sąsiada:-:)-:)-:)-(ale daj spokój ..facet powinien się zachować kulturalnie..sami przyszliście przeprosiliście i zgłosiliście chęc naprawy ..a tu krzyk i wyzwiska z jego strony ..nieładnie z ze strony sąsiada:wściekła/y::wściekła/y:

Sylwia - gratulacje pracy ...oderwiesz się troszke i wszycho się ułozy :tak::tak::tak:

Milla- ale to obleśni urzędnicy z tym cofnięciem pozwolenia :szok::szok:no szczyt

Aqua- mały poślig ..:-(nie przejmujcie sie :-p:-p:tak::tak:dobrze będzie

MamoOli- fajnie że Oleńka idzie do przedszkola :tak::tak:

U nas bunt był tego typu że Antek padał na podłogę i robił czołobicia waląc głowa o panele (aż dudniło) ..ale nikt nie zwaracał na to uwagi...wczoraj np. Kuba z nim b ył sam i Antek z nie wiadomych przyczyn rzucił się na podłoge w swoim pokoju i tarzał się po dywanie ..mój mąz wszyszedł z pokoju poszedł do kuchni włąsczył radio i zaczął zmywać ..ale zaglądał do Małego...po chwili Antek sam się uspokił. także faktycznie konsekwencja jest wazna :tak::tak:bez tego ani rusz

Marlenka będzie dobrze, bo musi być, trzymam mocno kciuki

ja kiedyś też przeszlam gastroskopie, koszmar, wspominam to jako gwałt na moim przełyku....

Milla - witaj w klubie coś o problemach urzędowych wiem - nam tyle razy robili problemy tyle razy coś wymyślali , nie było nikogo kompetentnego żeby jasno powiedział co i jak każdy mówił coś innego jeden wielki bałagan za każdym razem czegoś im brakowało albo coś było nie tak wwwrrrryyyy - musisz uzbroić się w cierpliwość przez duże C i trzeba wydzwaniać do nich najlepiej codziennie wtedy mają cie już dostyć i robią szybciej ;-)

Marlenka - my też trzymamy kciukasy za wyniki - napewno będą dobre

ja tez trzymam kciuki bedzie dobrze Marlenka zobaczysz tylko najgorsze jest czekanie na wynik ta niepwenosc ale jestesmy wszystkie dobrej mysli wiec wynik bedzie dobry czyz nie dziewczyny ?​

reklama
Kubie wyskoczyły pod oczkami małe wybroczynki takie kropeczki i oczka miał zapuchnięte więc zebrałam się do lekarza i najprawdopodobniej załapaliśmy zapalenie pęcherza - jutro rano łapanie siuśków a jak to nie to to szukanie dalej ........ mam nadzieje, że nie skończy się to znów maratonem lekarzowym

Osinko - a jak tam Agatka ? co jej podawałaś na zapalenie pęcherza i jak się to u niej objawiało????

Do góry