reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

no dziewczyny, to wspólczuję, że musicie przypominać swoim facetom o ważnych datach... mój już nie zapomina ani o rocznicy, ani tym bardziej o moich urodzinach, zapomniał raz pare lat temu... i na długo ten nieszczęsny "raz" pozostanie mu w pamięci...hi hi hi

reklama
a samopoczucie dzisiaj okropne :(, tak mnie boli brzuch, że chyba będę wymiotować... nie wiem, czy zjadłam coś paskudnego, czy to moze z nerwów, bo jutro pierwszy raz do pracy...

Pytia, spóźnione wszystkiego Naj Naj Naj!!! :)

Koga, może niekoniecznie bez tatusia, może on jest ten wyjątkowy, który wie, że rozwód z żoną to nie rozwód z dziećmi... mój tego nie wiedział...

pytia wszystkiego wymarzonego ;)

oj ciekawe jak moj maz sie spisze na pierwsza rocznice ale to pierwsza wiec pewnie bedzie pamietal no zobaczymy to juz w grudniu hihihi

pytia: wszystkiego naj!!!

my tez wygrawerowalismy date na obraczkach ::) moze przyda sie to na kolejne lata :) bo narazie tylko 2 rocznice za nami wiec jak sie zawsze smiejemy "to jeszcze swieze rany" i sie pamieta ;D

co do zostawienia aktu na wierzchu: hmm, jest ryzyko ze gazetą tv przykryje bo "nie zauwazy: :laugh: :laugh:

magdalenaB pisze:
co do zostawienia aktu na wierzchu: hmm, jest ryzyko ze gazetą tv przykryje bo "nie zauwazy:  :laugh: :laugh:
albo pilotem od telewizora  ;)
Pytia,wszystkiego najlepszego z okazji imienin mimo ze ze spoznieniem  :)  :)

Aniam, moj maz tez nie przestrzega zadnych swiat i okazji,dlatego sie przestalam tak bardzo starac ,a prezenty sobie sama robie.To nie to samo,ale zawsze cos.Tez sobie takiego wybralam,ale wole wierzyc ze moze sie kiedys nauczy i zacznie zachowywac bardziej jako facet,ty tez muisisz w to wierzyc!!!!!!!  :)

Asioczek,kobieto,my to chyba musimy sie spotkac!!!!!!!!!!!!!! Nie dosc ze nasze corki nosza takie same imie,bo obie dwie sa Maje,ale i data slubu taka sama!!!!!! My tez pobralismy sie 4 wrzesnia!! Jestem ciekawa ile jeszcze zbiegow okolocznosci sie znajda??  :)  ;)  :laugh:  :D

Pytia- wszystkiego co najlepsze oraz spełnienia marzeń - przepraszam że spóźnione :) :) :)

U mnie samopoczucie do luftu, jestem przepracowana i ogólnie mam dość. Ostatnio dowiaduje się ciekawych rzeczy o moich znajomych i włos mi się na głowie staje. Swoją drogą jak to pieniądze mogą zmieniać ludzi wrrrrrr.... ;D ;D ;D ;D

Jeśłi chodzi o rocznice to mój Kuba pamięta i zawsze coś dostanę. Teraz 4.09 mamy 7 rocznić poznania się .i wtedy szykujemy sobie coś fajnego. :) :) :) :) :)

a pamietacie swoj ten pioerwszy raz z mezem swietujecie to też??
ja pamietam, ze to byl ostatni tydzien ostatni pistek czerwca musze sprawdzic ktory dokladnie bo nie pamietam

reklama
kasiula: ja nie pamietam ::)

wczoraj przed snem rozmawialam z moim M i wiecie co, coraz czeesciej mylimy o tym by sie spakowac i pojechac do szkocji ::)
tam czekaja na mlode malzenstwa z dzieckiem , a i konfort zycia lepszy, bo bartusiowi chcemy dobre zycie zapewnic...
tylko tak wszystko tu zostawic??? a tam??gdzie pracy szukac mieszkania, bo jezyka mozna sie nauczyc o to sie nie boje

Do góry