reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

Catherinka- ja ostatnio suszylam wlosy w ten sposob, ze mialam Ole na jednym reku a suszarke w drugiej dloni ;)
Chociaz dzisiaj udalo mi sie umyc i wysuszyc glowe kiedy ona siedziala w foteliku ;D

reklama
chyba większość facetów nie pamięta o rocznicach i nie przywiązuje do nich takiej wagi jak my
ja sie juz przyzwyczaiłam ::) do dzis sie śmiejemy z tego jak był w Angli dwa lata temu w grudniu i dzwonił do mnie 4 grudnia w moje urodziny i nic :mad:
i dwa dni później dzwoni zadowolony i życzenia mi składa ;D
teraz sama przypominam i najczęściej sobie sama prezent kupuje :)

Aniam
napewno Ci potwornie przykro
ale czy mu przypomnialas? wiedział i mimo wszystko nie chciał spędzić z Toba wieczoru?
a może po prostu powinnaś mu powiedzieć że Ci zależy na tym żeby uczcić tą rocznice

no wiedzial, jeszcze wczoraj mu mowilam. dzis juz tez pare razy.
:(
i nic :(
Podobno" mial zasow w pracy"
A ja to co , do gory brzuchem caly czas lezalam ?

Mogl chociaz poswiecic ten telewizor.
:(:(:(

Aniam, ja bardzo często sadzam Filipa w foteliku na kibelku, a sama robię sobie toaletę - na razie to możliwe ;D

A co do zachowania Twojego męża... przykre :( Rozumiem, że był zmęczony po pracy - no ale w ramionach ukochanej żony odpocząłby chyba najlepiej... Mógł się przytulić do Ciebie, a nie "do telewizora"... No i to, że tak się ładnie postarałaś... Kurcze, nie wiem co powiedzieć :(

Aniam- na pewno jest Ci przykro....
Mówisz, że już z nim rozmawiałas, ale może warto jeszcze raz pogadac....
Technika "zdartej płyty" - powtarzac jedno i to samo.
Moze w koncu zapamięta i zrozumie, że to dla Ciebie bardzo ważne.
A może miał gorszy dzień i jutro Ci to wynagrodzi?

my mamy date slubu na obraczkach wygrawerowana zapomniec moze nie zapomni ale czy bedą checi na swietowanie to sie okarze

Aniam nie wiem czy jest jakies wytłumaczenie dla twojego meza ty lepiej go znasz i sama wiesz czy mial gorszy dzien czy moze poprostu byl zmeczony nie mam pojecia
faceci sa dziwni ::)

Nie ma wytlumaczenia :(
Po prostu stu procentowy egoista:(

Cholera, takiego sobie wybralam i takiego mam :mad:

Chociaz na samym poczatku jednak byl troche inny- fakt wtedy byl zakochany... :(

Tak w ogole to sa zaniedbania ze strony jego rodzicow. Nie bawili sie z nim jak byl maly, nauczyl sie sam sobie radzic i ogladac tv.

Najsmieszniejsze, ze oni mnie teraz pouczaja, ze za duzo sie z Ola bawie, ze powinna wiecej sama w lozeczku lezec ... O0

Aniam niech sobie wsadzą swoje rady do kieszeni ;), ja też ciągle slucham, że za dużo czasu poświęcam synkowi ale powiedzcie czy można za dużo czasu poświęcić dziecku???????

reklama
A ja wczoraj miałam imieniny i mężuś przyjechał z pracy i razem z Jasiem złożyli mi życzenia. Dostałam bardzo ładny szal w moich ulubionych kolorach :) No i humor zaraz mi się poprawił.

Do góry