reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

o matko co za dzień!!!! chyba oszaleję, cały dzień ryki dopiero teraz Maciuś przysnął ale cały czas kwęka

Kaśka do włosów używam preparatu biosilk z jedwabiem do kupienia w salonach fryzjerskich, gorąco polecam, włosy wyglądają pięknie i są dobrze zabezpieczone bo jest z tej serii specjalny preparat do włosów maltretowanych prostownicą

reklama
fionka pisze:
o matko co za dzień!!!! chyba oszaleję, cały dzień ryki dopiero teraz Maciuś przysnął ale cały czas kwęka

to przez tę paskudną pogodę! u nas też niemożność zaśnięcia w domu i kwękanie, tylko na sppacerku 2 godz spokoju :laugh:, a tak to tulenie, cyc, leżaczek i zabawa pszczółką w zaciemnionym pokoju - bo inaczej ryk
no ale zasnął ponad 20 min temu - a zawsze zasypia 21-21.15
hulaj dusza wieczór dla nas

Nasz Maks tez juz śpi :)
Skończył dzis trzy miesiace ale ten czas leci!
pół dnia przespał a wieczorkiem prezentował nam swoje głośne okrzyki i tak sie tym zmęczył, że po kąpieli momencik podoił cyca i padł :)

Mamaoli, zdrówka dla Maksia z okazji "trzymiesięcznicy"!!! :)

Koga, bez komentarza... Ja tego niegdy nie zrozumiem, jak można się swoim wnukiem nie ineteresować.. :( No ale przynajmniej Cię nie denerwują...

Pytia, pogoda dramat!!! Czy Wy pamiętacie takie jaja w maju/czerwcu? :( Owszem, były pochmurne dni, ale nie taki zimne.. Brrr... :(

Sylwia, u Ciebie było słoneczko??? No to ciesz się, że je w ostatnim czasie w ogóle widziałaś, bo ja to już nie pamiętam kiedy... :(

Co do prostowania: kiedyś (i chyba wrócę do niej) korzystałam z odżywki L'oreal Nutrileum, fajnie wygładza włosy, jest takim fajnym jakby podkładem przed prostowaniem, jest ze spłukiwaniem. A koleżanka ostatnio (ma śliczne, zdrowe, lśniące włosy, a prostuje od ...) poleciła serum na szampon i serum na zniszczone końcówki z Avonu - używa już od jakiegoś czasu. Zakupiłam i czekam na efekty :)

a czy któraś z was używała może któregoś z tych balsamów z rumiankiem, które dają efekt lekkiej opalenizny i są tak reklamowane tej wiosny, jeśli tak to niech napisze który i czy jest z niego zadowolona....a i czy nie wydziela po pewnym czasie "zapaszku" charakterystycznego dla samoopalaczy

ale sie wyspalam!!! Od kilku dni Ola zasypia o 22 i wstaje o.... -9-10 rano ! :laugh: Bez przerwy na nocne karmienie ! (nawet jak jej na sile chcialam dac jesc przez sen to odmowila i juz ;D). A potem w ciagu dnia tez spi- albo 4 po godzinie albo raz 2 godziny i potem jeszcze ze dwa razy krocej :) Cos niesamowitego, ciekawe czy tak zostanie ???

wczoraj razem poszlysmy spac przed 22, a dzis ja wstalam o 8.20 ( ;D ), a Olunia dalej spi :laugh: :laugh: :laugh:

reklama
Do góry