reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

Kinga - chusteczka w garść i marsz do lekarza - będziesz wiedziała na czym stoisz; :-* - duża buźka ode mnie iKrzymka w twój mokry nos :)

reklama
Kinga, to się pewnie zdarza. Ja krawawiłam jeszcze do przedwczoraj czyli prawie 8 tygodni..a do lekarza lepiej pójść, będziesz spokojniejsza..pozdrawiam

dzieki Iwosz! :)

kasianka! pewnie zdarza się, tylko dlaczego u mnie? Ja tak bardzo nie cierpię okresów!!! Myślałam, że na conajmniej 5 miesięcy będę miała spokój

martwię się, bo oprócz tego krwawienia mam bardzo dziwne uczucie tam w środku. Nie potrafie go opisać, ale jest dziwne

my ostatnio z pawłem praktycznie mijamy się w dzwiach..jak ja jestem w szkole to on na zmianę z moją mamą zajmują się małą a jak ja jestem to paweł albo w szkole,albo w pracy...bardzo tęsknię za spędzaniem czasu razem :(

kinga 3maj się..chyba nikt nie lubi okresów...ale na to jest tylko jeden sposób..następny dzidziuś :)

ja tez miałam nadzieję, że to nie @. Teraz już nie mam :( No to co? jestem pierwsza marcóweczką, którą dopadła ta "przyjemność" ???
Biedny mój chłop, teraz trzeba będzie poczekać, aż wszystko się unormuje... :(

Dzwoniłam dziś do szpitala z pytaniem co ze mną. Trafiłam na dyżur oszołoma, który powiedział mi, że gdybym karmiła 24 godziny na dobę, to mogłabym podejrzewać, że coś jest nie tak...
Jak go zapytałam, czy mogę przyjechać, żeby on na to spojrzał, to powiedział, że gdyby się zgodził, to byłaby Ameryka, a mieszkamy w Polsce!!!! Palant!!!

Kinga, ja mialam okres 10 maja czyli 2,5 miesiaca po porodzie. Nie mialam jednak zadnego dziwnego uczucia. @ byla zupelnie bezbolesna, bardzo obfita w pierwszy dzien. Trwala tyle ile zwykle czyli 3 dni (ponoc jestesm pod tym wzgledem szczesciara bo mam kolezanki ktore mecza sie po tydzien). Najgorsze ze mam psychiczna blokade i nie jestem w stanie uzywac tamponow i mecze sie z podpaskami.

Kinga, moze to zwykla miesiaczka. Poobserwuj do jutra i jak cos bedzie nie tak to jedz do szpitala.

reklama
Pogodziłam sie z tą myślą, chociaż najzwyczajniej w świecie spanikowałam, bo myślałam, że jeśli karmię samą piersią, to miesiączka nie ma prawa wystąpić...

Poszperałam w internecie i uspokoiłam się :)

Do góry