reklama
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
Kinga, my to możemy sobie z tymi krwawieniami ręce podać!
Pierwsze miałam miesiąc temu - trwało 6 dni,
Drugie mialam dwa tygodnie temu - trwało 5 dni,
Dziś ... chyab zaczyna się kolejne...
Jak byłam w środę na "popołogowej" wizycie u ginki, to powiedziała, że krwawienia mogą występować... Ucieszyłam się niezmiernie...
Sylwia, jak to nie masz!!! Masz wspaniałego synka, żaden facet nie pachnie na pewno tak szczególnie jak on
Pierwsze miałam miesiąc temu - trwało 6 dni,
Drugie mialam dwa tygodnie temu - trwało 5 dni,
Dziś ... chyab zaczyna się kolejne...
Jak byłam w środę na "popołogowej" wizycie u ginki, to powiedziała, że krwawienia mogą występować... Ucieszyłam się niezmiernie...
Sylwia, jak to nie masz!!! Masz wspaniałego synka, żaden facet nie pachnie na pewno tak szczególnie jak on
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
No wiem, wiem ... Ale to zawsze takie pocieszenie... w końcu mały jest też częścią Twojego męża Więc masz go troszkę przy sobie
K
KingaP
Gość
catherinka! ja wiecznie w jakiś klimatach popołogowych jestem. Nie miałam ani jednego dnia "spokoju" od wkładek, zawsze coś się sączyło, bleeee.
Teraz muszę zacząć obserwacje cylku, bo przecież musi nastąpić ten "pierwszy"raz...
Teraz muszę zacząć obserwacje cylku, bo przecież musi nastąpić ten "pierwszy"raz...
U mnie z tym cyklem to dziwnie chyba coś jest. Miałam śluz jak na owulacje i brzuszek mnie tak troszke zabolał a na drugi dzień @. Dziwne to wszystko. i najgorsze jest to że @ wystąpiła po pierwszym naszym razie z mężem. Myślałam że mi tam coś pękło. Ile człowiek się musi nadenerwować. wrrr
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
Kinga, Koga - ja też z wkładką zaprzyjaźniłam się na dobre!
reklama
A ja na szczescie ( i jak na mnie wyjatkowo) od 4 tygodni mam swiety spokoj ze wszelkimi dolnymi wydzielinkami Ciekawe jak dlugo ? ;D (bo gora to mleczko leci ;D :laugh: )
Dobra, spadam, bo jeszcze prasowanko mnie czeka i mycie naczyn po rodzinnym obiadku - teraz moge porobic bo Olunia poszla spac
Milego odpoczynku dziewczyny :laugh:
Dobra, spadam, bo jeszcze prasowanko mnie czeka i mycie naczyn po rodzinnym obiadku - teraz moge porobic bo Olunia poszla spac
Milego odpoczynku dziewczyny :laugh: