reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

dzis rozstanie mezyk wyjezdza................................
samo przez sie jak sie czuje.............................................. :( :( :( :( :( :( :( :(

reklama
Sylwia, z malym czas szybko biegnie, nim się obejrzysz mąż będzie z powrotem :)

A z poza tym, masz przecież też nas :)

Moj też pojechał, wprawdzie tylko na dwa dni, ale jakos mi nie tak :( Mam nadzieję, że znajdzie jakieś auto...

no tak mam was ;)
i naprawde dzieki wam mi lepiej takie przyjaciolki internetowe ;)

i widze ze nie sama izka to jestesmy we dwie

oj jak ciezko nie musze pisac............
najgorszy widok jak zegmal sie z malym i w ogole nie moglam patrzec przez caly dzien jak tulil sie do synka bo lzy jak groch lecialy

tak za 2 miesiace(moze wczesniej) przyjedzie po nas

Izka- Sylwia- trzymam kciuki, żeby czas bez mężów Wam szybko zleciał.

Ja też się czuje samotna, bo moja starsza pociecha
od poniedziałku na zielonej szkole (aż nad morzem :()
Wraca dopiero 3 czerwca...
Ciekawe kto bardziej tęskni.
A w niedzielę ma 10 urodziny...

Izka, Sylwia -
przytul.gif

Czas szybko zleci!

reklama
Od wczoraj krwawię i to tak nie na żarty. Obdzwoniłam szpital, jedna polożna zdziwiła sie, że karmiąc samą piersią mam krwawienie po 8 tygodniach od porodu i powiedziała, żebym przyjechała, to lekarz zrobi usg, zbada i zobaczy co się dzieje, a druga powiedziała, że to normalne, że pewnie dostałam miesiączkę.
Rafał w pracy, a ja siedzę i wyję :(

Do góry