reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
:laugh: :laugh: :laugh: ale to było 13 kwietnia :laugh: :laugh: :laugh:

lecę, słyszę jakieś kwęki ;D ;D

Pytia, chociaz spozniona, to dolaczam sie do zyczen :) Dopiero teraz bo cora nie dala mi wczesniej zajrzec do internetu.
Zdrowka, pociechy z meza i Jasia i w ogole wszystkiego naj :) :) :)

czy wasze maluchy też są takie marudne?
Krzymek spał wczoraj w dzień może godzinę a poza tym non stop marudził i dziś zapowiada się to samo... :(

Może się Iwosz spotkamy i Krzymek pomarudzi sobie razem z Filipem? ;) ;D ;D ;D

Wczoraj to nawet na sdpacer nie dalam rady z nim wyjsc, bo tak się darł... A ja niestety znosze wozek i malego na trzy tury, wiec muszę go miec spokojnego, żeby to rownie spokojnie zrobić...

Emila jak zawsze była bosko grzeczna tak teraz tez zczyna czasem pomiałkiwać(jak to moja mama mówi)
jak jest śpiąca albo jej sie nudzi

reklama
iwosz pisze:
czy wasze maluchy też są takie marudne?
Krzymek spał wczoraj w dzień może godzinę a poza tym non stop marudził i dziś zapowiada się to samo... :(

jak nie zajmę czymś Patrycji to też marudzi, a co do spania, to tak jest od zawsze...na spacerkach nadrabia ;D

Do góry