reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

a ja bym tylko spala...ledwo sie obudze rano to juz jestem spiaca na tyle zeby pojsc z powrotem spac- pomaga mi tylko letni prysznic ale to tez nie na dlugo.

A macie jakies zachcianki? Bo ja nagle zaczelam uwielbiac wszystko co w occie ( a przedtemnie moglam nawet spojrzec na takie rzeczy).

reklama
Jakiś specjalnych zachcianek nie mam, ale ciągnie mnie do "konkretów", najlepiej lekko pikantnych. I w ogóle to jestem ciągle albo głodna albo śpiąca.

Ja nie mam mdlosci prawie wcale, choc pare razy zdarzyly sie. Jestem zemeczona, zupelnie pozbawiona energii, najchetniej bym spala, spala , spala:) W pracy ledwie wysiaduje, na szczescie szef sie dzis spoznia wiec moge zajrzec na forum;) Ciesze sie bardzo ze pierwsze 3 miesiace wypadly mi na lato bo to sezon urlopowy i w pracy spokojniej.  Bardzo  bola mnie piersi, rosna na potege, nie wiem co to bedzie dalej.  Czy tez bola Was sutki? ja nawet pod prysznicem, musze zaslaniac bo kazde uderzenie wody boli.  Moze bede miala duzo mleczka.
Nie moge sie doczekac az wroce do domu i zdrzemne sie chwilke.

A ja jak nigdy zaczęłam uwielbiać płaty śledziowe Lisnera w oleju, kiedyś bym na nie nie spojrzała. Poza tym ciągle jestem głodna, czy to normalne?

Dziewczyny, mialam dzis napad mega mdlosci (czyzby sie zaczelo?)Bardzo pomogl mi rumianek choc ciezko bylo wypic bo przeszkadzal mi jego zapach.. Kolezanka z pracy (hinduska) radzila zeby sprobowac tez gryzc krakersy. Myslalam ze poleci mi imbir bo przeciez dodaje go do wiekszosci potraw ale ona nie wiedziala ze imbir pomaga na mdlosci. Piszcie prosze co Wam pomaga.

Mnie tez bola piersi i najgorsze jest to, ze ja od dziecka spie na brzuchu i inaczej nie zasne, a teraz to jest raczej bolesne. Mialam rozmiar duze c/male d i teraz mam duze d. Tak wiec prosze wlascicielki rozmiaru a o nie narzekanie. Wy chociaz dostaniecie na siebie biustonosz za siedem miesiecy, a ja chyba nie:) Zreszta z wielkoscia piersi i mlekiem nie ma reguly. Mam kolezanke o rozm. A ktora karni dziecko juz drugi rok piersia!! A moja mama np. rozm 75E nie miala mleka przy zadnej ciazy.. No wlasnie, chyba niedlugo zaczne pozyczac staniki od mojej mamy...

ja na dwa tygodnie wyjechałam w Karkonosze z moim miłym i moim małym (14 miesięcznym Piotrusiem) cięzko było ale Śniezkę w trójkę zdobylismy. teraz po powrocie do domku (jestem nauczycielem - mam wakacje) już nawet po czterech schodkach nie mama siły wnieść Piotrka.... chyba wrócę w góry... ale mdli mie okrutnie... za pierwszym razem nie było nic oprócz spiączki....

Ja mdłości w dalszym ciągu nie mam, ale dzisiaj pierwszy raz zdarzyło mi się zwrócić śniadanko... Chyba mi coś nie siadło. Ale teraz znowu jest ok i zajadam kiełbasę lodami...
Anik - ja też jestem no stop głodna!

reklama
a ja pustego zoladka miec nie moge poniewaz od razu mam zgage, tak wiec ciagle cos jem, ku uciesze mojego meza
i nawet wybredna bardzo nie jestem :p

Do góry