reklama
Wlasnie wrocilismy ze szczepienia- poniewaz maz zapomnial o kremie znieczulajacym, to malutka bardzo plakala przy wkluciu (dobrze ze bylo tylko jedno!) i oczywiscie ja sie rozbeczalam razem z nia )
Ale zwazylismy ja - wazy juz 5 kg i 40 gramow, to znaczy ze przez miesiac przybrala 1400 gramow!!!
No i ma ciemieniuche, ale lekarz kazal sie tym nie przejmowac.
Ale zwazylismy ja - wazy juz 5 kg i 40 gramow, to znaczy ze przez miesiac przybrala 1400 gramow!!!
No i ma ciemieniuche, ale lekarz kazal sie tym nie przejmowac.
K
KingaP
Gość
wzieliśmy skojarzoną i bardzo się z tego cieszę. Chcielismy jej nie brać, ale miałam takie poczucie, że powinniśmy się jednak zdecydować. Po drodze do przychodni uznaliśmy, że jednak bierzemy jedno ukłucie.
Były dwa (jeszcze na żółtaczkę) i jedno ja trzymałam Karolę, a z drugim - Rafał, ja nie dałam rady. Ona strasznie wierzgała i ja nie miałam serca jej trzymać - czułam, że tam przeszkadzam.
Strasznie płakała, teraz co chwilę pytam Rafała, czy zapomniała już, że ją bolało.
Lekarz ostrzegał, że może być rozdrażniona, ale na razie Rafi trzyma ją na rękach, a Karola śpiąca jest.
Waży 4640 w książeczkę wpisali 6640
Były dwa (jeszcze na żółtaczkę) i jedno ja trzymałam Karolę, a z drugim - Rafał, ja nie dałam rady. Ona strasznie wierzgała i ja nie miałam serca jej trzymać - czułam, że tam przeszkadzam.
Strasznie płakała, teraz co chwilę pytam Rafała, czy zapomniała już, że ją bolało.
Lekarz ostrzegał, że może być rozdrażniona, ale na razie Rafi trzyma ją na rękach, a Karola śpiąca jest.
Waży 4640 w książeczkę wpisali 6640
izka-mummy-to-be
szczęśliwa
KingaP - no to troche malej dodali kilogramow - a kobietki tego nie lubia
A ja jakos dziwnie sie czuje, pobolewa mnie brzucho, a raczej jakies flaczki w nim (trudno okreslic), nie wiem co jest grane, czuje sie jakbym to ja tez miala kolki jak moj Lolo, i z kupkami mam problemy (tzn robie ale co 2-3 dni), a dodam ze glownie po jedzeniu zaczyna bolec
A ja jakos dziwnie sie czuje, pobolewa mnie brzucho, a raczej jakies flaczki w nim (trudno okreslic), nie wiem co jest grane, czuje sie jakbym to ja tez miala kolki jak moj Lolo, i z kupkami mam problemy (tzn robie ale co 2-3 dni), a dodam ze glownie po jedzeniu zaczyna bolec
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
Izka, a gdzie Cię pobolewa? Żołądek, czy raczej coś innego?
Wspomniałaś o kupce to tak przy okazji, dziewczyny co jest dobre z naturalnych rzeczy na zaparcia? Suszone śłiwki i co jeszcze np?
Wspomniałaś o kupce to tak przy okazji, dziewczyny co jest dobre z naturalnych rzeczy na zaparcia? Suszone śłiwki i co jeszcze np?
K
kasiula matula
Gość
jabłkowe soki
hey mamusie ja tez mam zaparcia cala ciaze sie meczylam i tak zostalo niezawodny sposob mojej tesciowej to jesc cale jablka z pestkami zostawic tylko ogonek--to dziala!!!!!i duzo wody przegotowanej najlepiej naczczo!!!!!!!!!!!!!!pozdrawiam
sylwia532
Fanka BB :)
u mnie i na malego sliwki nie dzialaja
musze jablka sprobowac bo dawno ich nie jadlam,zapomnialam czy co :
my szczepionki nie wzielismy tej skojarzonej-ale teraz przy nastepnym tak
jestem wyrodna matka bo mi nie przeszkadzalo ze maly sobie zaplakal przy szczepieniu ale na pewno bolalo-ale wzielam na raczki i zapomnial i juz nie plakal-ale tak jak kinga co chwila meza sie ptalam czy juz go nie boli czy zapomnial o bolu
musze jablka sprobowac bo dawno ich nie jadlam,zapomnialam czy co :
my szczepionki nie wzielismy tej skojarzonej-ale teraz przy nastepnym tak
jestem wyrodna matka bo mi nie przeszkadzalo ze maly sobie zaplakal przy szczepieniu ale na pewno bolalo-ale wzielam na raczki i zapomnial i juz nie plakal-ale tak jak kinga co chwila meza sie ptalam czy juz go nie boli czy zapomnial o bolu
K
KingaP
Gość
Karola dostała zastrzyk taką igłą, która miała ze 3 cm długości i babka wbiła ją prawie całą
Sylwia! a można tak? najpierw nieskojarzoną, a potem skojarzoną?
U nas nieskojarzona byłyby 3 wkłucia
Sylwia! a można tak? najpierw nieskojarzoną, a potem skojarzoną?
U nas nieskojarzona byłyby 3 wkłucia
reklama
K
kasiula matula
Gość
my 16 na drugie szczepienie