reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

moja też miała wczoraj mega dzień na mega marudzenie! zasnęła po 13, my oczywiście też - spalismy z nią w łóżku do 16, potem znowu od 18 - padlismy wszyscy, Agata obudziła nas po 24, oczywiście nie kąpalismy jej już, nieźle dała nam wczoraj popalić ;D pierwszy raz poczuliśmy, że mamy naprawdę dziecko w domu :D :D :D

reklama
NO WKOŃCU, osinka :)

A przed nami .....wieczór. Idziemy na szczepienie. oczywiście nie wiem, czy zaszczepiać szczepionką skojarzoną, czy nie???

Ciekawe jaka bedzie Karola wieczorem??

kinga my z jagunią idziemy jutro, daj zać jak karola zniosła szczepienie...bo ja już się boję jutra :(

polecam wszystkim ta skojarzona jedno uklucie mniej bolu ::)emilek bardzo dobrze ja zniosl nastepna 31 maja u nas kosztuje 95zl ale warto :laugh:

hej, znowu jestem :)
jeszcze nie zerknelam na inne watki, wiec nie wiem co sie dzialo.

Kinga- my tez sie dzisiaj szczepimy. Juz mamy szczepionke- podobno najlepsza, w kazdym razie polecona przez szpital, w ktorym Ola sie urodzila, kosztowala nas 220 zl. do tego wzielismy taki zel na znieczulenie, zeby nawet to 1 wklucie nie bolalo. Dziadki zafundowali wnuczce i szczepionke i zel.

Od tygodnia nie wzielam do ust nic co ma jakikolwiek zwizek z krowa- nawet masla. I wysypka prawie Oli znikla.

My szczepimy się dopiero w czerwcu, ale też myślę czy skojarzoną, czy nie.
Malutka bardzo płakała przy drugim wkłuciu... :(
Trzymam kciuki za Wasze maleństwa.

dziewczyny - skojarzone są lepsze nie tylko dlatego, że to mniej wkłuć ale dlatego,że są lepiej oczyszczone;
mam znajomą pediatrę i powiedziała, że mam szczepić skojarzonymi- wierzę jej bo zna się na rzeczy

ja idę w tym tygodniu do pediatry, też pogadam o szczepionkach, wolałabym skojarzoną, bo znając życie - ja pierwsza zacznę płakać ;) panicznie boję się zastrzyków, nawet pielęgniarki w szpitalu to zauwazyły :p

coś wtym jest, Jaś też wczoraj był strasznie marudny. Dziś nie śpi od wpół do piątej rana, właśnie się znowu rozkrzyczał, a ja padam... :(

reklama
No właśnie, ja mam szczepienie w czwartek i chyba zdecyduję się na skojarzoną, bo też pediatra mówiła o tym, że jest nowsza i przez to dobrze oczyszczona, że zawiera tlyko to co powinna.
Bylam u babki pierwszy raz, ale jakos tak jej zaufalam i sadze, że dobrze mowila o tej szczepionce nie dlatego, ze oni na niej cos tam zarabiają., bo nawet mowila o tym, ze swoja mozemy podac i na nic sie nie upierala, tylko po prostu przedtswila fakty.

Do góry