reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
ja mojemu ubieram body z długim rękawem kaftanik i śpiochy na to pajacyk bawełnieany i czapa podwójna wózek wykładam podwójnie kocem i podwójnym go przykrywam jak mocno wieje to zakładam ochraniacz na wózek taki na nogi do ramion

ale i tak mały jest zawsze bardzo ciepły

wczoraj np był upał i poszlismy na spacerek do łazienek jednak jak zaglądałam we wszystkie wózki to dzieci były cholernie grubo poubierane jakieś czapy kaptury kombinezony do tego koce itd a mi Olek w tych ciuchasz wydawał się bardzo ciepły to nie wiem tamte dzieci chyba pływały

A ja się wczoraj załamałam jak zobaczyłam w jaki sposób ubrane są dzieci na dworze i porównałam to do Patrycji. ::) Jako że wczoraj było ciepło więc ubrałam ją: body z krótkim rękawkiem + bluzeczka (taka bawełniana) + polarek + ogrodniczki + skarpetki + "buciki" i przykryłam ją kocem...Jak zaglądałam do innych wózków i widzaiałam te kombinezony, grube koce, śpiworki...to sprawdzałam jak tam u Małej z ciepłem i było ok, więc stwierdziłam, że nie przegiełam ::)

wczoraj u nas było zimno (ok 10stopni) ale dzisiaj jest już ok 15 wiec mały jest w body, pajacyku bwaełniamym (czyli tak jak w domku) + czapeczka i kombinezon wiosenny no i kocyk cieniutki na nózki...

azik pisze:
wczoraj u nas było zimno (ok 10stopni) ale dzisiaj jest już ok 15 wiec mały jest w body, pajacyku bwaełniamym (czyli tak jak w domku) + czapeczka i kombinezon wiosenny no i kocyk cieniutki na nózki...

Azik, poceiszyłaś mnie, też jesteś z tych mam co tak ZIMNO ::) ubierają Maleństwa ;D

reklama
Hmmm, coś widzę, że ja chyba za ciepło ubieram swojego maluszka, bo na pajacyk bawełniany zakładam mu jeszcze pajacyk polarowy i na to cieniutki kocyk polarowy + zapięta góra od gondoli + zapięta góra wózka. :( Ostatnio było 20 stopni, słoneczko...

Do góry