reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

Nie przejmujcie sie dziewczyny,jeżeli nie macie zadnych mdlosci,ani wymiotów,bo zemna jest tak samo!Najgorzej z psychiką,która mnie ostatnio zdradza i nie wiem jak sobie poradzic z tym.Jestem niemal caly czas przygnębiona i czuje sie bardzo samotna,ponieważ mój maż ciągnie aż dwie pracy i calymi dniami siedze sama w domu.Niedawno przeprowadzilismy sie do nowego miasta,gdzie nikogo nie znam i nie mam z kim pogadac o swoich strachach i wątpliwosciach,a mam ich sporo.racuje w domu pomocy społecznej dla upośledzonych umysłowo i moim największym strachem jest czy moje dziecko będzie zdrowe psychicznie..
Może jest tu wśród Was dziewczyna z Nowego Dworu Mazowieckiego?
Pozdrawiam serdecznie!!

reklama
Benita, ja pracowałam w poprzedniej ciąży z dzieći głębiej uposledzonymi, nie wierz w przesądy!!!!
teraz pracuję z tzw trudną bądź lekko uposledzona młodziezą...

o tym mnie mysl i tym się nie martw...

a ja dzsiaj miałam bliskie spotkanie z kibelkiem znowu zwróciłam śniadanie czy ktoś ma jeszcze mdłości tak jak ja?

pytia pisze:
Ewik - jak kupiłam sobie ciążowy biustonosz, który "rośnie" razem z biustem, jest mięciutki i elastyczny. POlecam, poszukaj tutaj: http://www.avantizakupy.pl/cgi-bin/shop.pl
lub na Allegro.

kurcze nie otwiera mi sie ta strona mogłabys podać nazwę tego stanika?

Ewik: mnie łapią mdłości. rano przed wstaniem z łóżka staram się wypić szklankęwody z cytryną, od czasu do czasu słodzę pół łyżeczki cukru.

Samopoczucie cudowne. Koniec mdłości! Mam ogrooomną ochotę na słodycze. Właśnie wcinam bajaderkę i popijam herbatką malinową. Pycha! Pozdrawiam wszystkie mamusie :)

ja przed ciaza uwielbialam herbatki smakowe - teraz mi nie przechodza ...
ale poza tym wszystko ok; nie ma nudnosci i zgagi; tylko w brzychu mi czesto burczy ;D

wiem ze nudze, ale potrzebuje waszej rady. czy to mozliwe ze juz czuje pierwsze podskoki mojego malenstwa? bo od srody cos mi tam sie dzieje w tym moim brzuszku i nie jest to takie jak do tej pory... juz troche zglupialam. spotkalam sie z opinia ze sobie to wymyslilam albo uroilam. mozliwe to jest zeby sobie wymyslac takie rzeczy??

na innych watkach wyczytalam ze juz nawet od 12 tygodnia mozna wyczuc ruchy dziecka - wiec moze masz racje :)
ja niestety nie pamietam kiedy poczulam w poprzedniej ciazy - ale bylo to pozno; ciekawe jak teraz bedzie ??

reklama
acha, no to mozliwe. pewnie moja pani doktor mi nie uwierzy, bo oni raczej sa sceptyczni do takich wyznan (z tego co zauwazylam), ale ja sobie czuje to co czuje i nikt mi tego nie odbierze :) hehe bardzo to mile uczucie kiedy ten brzdac sie tam leciutko wierci

Do góry