reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
mnie bolą i rosną z B do D teraz przerzuciłam się na sportowe topy bo chyba nie nadążyłabym z kupowaniem staników a może znacie jakieś warte polecenia?

kochane dziwczyny
dzieki za wszystkie meile troski,jestescie kochane.po szpitale jakos nie moglam sie pozbierac napatrzylam sie i nasluchalam,
szkoda gadac. niektore kobiety nie zasluguja na to by byc mama.
ale to juz za mna,mam nadzieje ze w szpitalu znajde sie dopiero w marcu.
poza tym moja dzidzia ma sie dobze brzucho rosnie, 15 ide do lekarza juz nie znikne.
buziaczki

Hi Sylwia!
do listopada "żabi skok", rozumiem ze maz daleko dla was a nie dla kaprysu wiec glowa do gólry.
co do malych piersi to slyszalam, że mężczyźni którzy wybierają kobiety z małymi mają dużą wyobraźnię - zawsze się tak pocieszam:), mój moze teraz przynajmniej na jakiś czas z tej wyobraźni zrezygnowac ;D
a tak na marginesie - do wszystkich - myślicie ze jest szansa dojść z małego B do D- byloby bosko!!!!

Witam Joasiu!!!

ewik: co do stanika, to rozejrzyj sie za ciazowymi, rosną o 1,5-2,5 numeru, ja plecam naturany ale wiem że Pytia zdobyła jakieś tanie i dobre na allegro.

reklama
sluchajcie, czy to mozliwe ze poczulam juz pierwsze ruchy dzidziusia ???bo mi sie cos w to wierzyc nie chce ale od wczoraj cos mi tam wariuje w brzuszku

Do góry