reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

ja nakupiłam sobie sporo słodyczy tj. rodzynek w czekoladzie i czekolady z orzechami i rodzynkami ale jak na razie nie mam ochoty zapasy wykańcza mój mężulek, który chyba postanowił utyć ze mną - miło z jego strony do formy będziemy wracać razem

o rany jak ja go kocham :p

reklama
a ja dziś w sklepie chcialam ominąć szerokim łukiem słodycze, ale w końcu nutella wylądowała w koszyku.
skoro ma być u mnie facecik, to powinnam wcinać kwaśne, a ja na moje ulubione korniszonki patrzeć nie mogę, omijam szerokim łukiem paprykę marynowaną.

koga no ja ze smutkami sama zostalammaz tysiace kilometrow od nas :( no ale wraca gdzies w listopadzie to jakos przetrwam,wystarczy sms i juz mi sie papa cieszy, oj moj to bedzie zdziwiony oj bedzie mleczarnia tez urosla,tak ze cyckonosze male,moj to jakis odmieniec bo preferuje maly biust,gorzej jak ten rozmiar mu sie spodoba :laugh:

a właśnie jak wase biusty?????

kurczę normalnie mam 75 E a teraz już i te staniki robią się ciasne aż mi kipi a cycki tak mnie bolą że spać nie mogę .starsznie czuję je obolałe wy też tak macie?????

Azik: czy Ty mówisz o żelkach????????? mniam mniam - normalnie zachciało mi się coca colowych - ciekawe czy u mnie na wsi w sklepie są - chyba Krzysiek pójdzie na przeszpiegi

ANIK wynikow nie odebralam tylko wiem,ze sa w porzadku. Jak dr Z. dzwonil to mniej wiecej objasnil. Musze kiedys podjechac i odebrac,moze jeszcze w tym tygodniu.

aga, no to ogólnie masz pokaźny biust, ale za to tobie mniej urośnie niz nam (tym od miseczki A/B) poprzednim razem zaczełam na koniec noisic D, teraz takie duże B i juz przyciasnawe

ja zwyczajowo mam B, ale teraz się przestaję mieścić w kupiony 3 tyg. temu stanik C. Normalnie cyce zrobiły mi się wielkie jak donice - mąż się najbardziej z tego cieszy. chociaż on, bo mi bardzo ciążą.

reklama
monika.g pisze:
ANIK wynikow nie odebralam tylko wiem,ze sa w porzadku. Jak dr Z. dzwonil to mniej wiecej objasnil. Musze kiedys podjechac i odebrac,moze jeszcze w tym tygodniu.
No to bardzo się cieszę :). Jak będziesz je miała, to daj znać, to porównamy, tak jak mówiłam :).

Do góry