reklama
koga
Mama Maksa i Julka
hej Sylwia!
w końcu masz pełne prawo do małych smuteczków i niech nikt sie nie dziwi! - to też przywilej ciąży. miło jest tak sobie posmęcić zeby ktos inny mógł pocieszać
u mnie są też inne plusy ciąży- w końcu mam piersi, boskie cycuchy, mój mąż wkłada w nie głowę i krzyczy, że się dusi, a wcześniej mógł najwyżeć obić sobie nos o klatkę piersiową ;D
w końcu masz pełne prawo do małych smuteczków i niech nikt sie nie dziwi! - to też przywilej ciąży. miło jest tak sobie posmęcić zeby ktos inny mógł pocieszać
u mnie są też inne plusy ciąży- w końcu mam piersi, boskie cycuchy, mój mąż wkłada w nie głowę i krzyczy, że się dusi, a wcześniej mógł najwyżeć obić sobie nos o klatkę piersiową ;D
Mama Boo
Mama Zinella i Whitmona
Ale wy jesteście ! Z ciekawości weszłam na wątek a tu tylko kapusta i kapusta.... Mniam ... I kto mi teraz pójdzie do sklepu ?
A
agao
Gość
5 minut temu chciało mi się wyć ale mąż poleciał do sklepu zgadnijcie po co???? ;D
sylwia ty też potzrebujesz kapusty!
sylwia ty też potzrebujesz kapusty!
A
agao
Gość
ja przynajmniej robię saobie taką surówkę : kapusta kiszona + trochę cukru+trochę pokrojonej cebuli + trochę oliwy z oliwek albo wcinam samą kiszona ;D
A
azik
Gość
a ja nic poza owocami i warzywkami (no może grzybki )
ale nie moge przełknać kanapki, kotleta czy ziemniaków... z obiadu jem surówkę
ale nie moge przełknać kanapki, kotleta czy ziemniaków... z obiadu jem surówkę
A
agao
Gość
azik czytałąm że ciężarówki niektóre mają wstręt do ziemniaków ja też
reklama