reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

no i smaka ktos zrobil-wszystkie marcowe mamy tylko o kapuscie.ja tez oczywiscie teraz wcinam :),czesto mam tak ze bym sobie cos zjadla,ale konkretnie nie wiem co.a dzisiaj jakis placzliwy dzien mam :(,ale tak bez powodu

reklama
hej Sylwia!
w końcu masz pełne prawo do małych smuteczków i niech nikt sie nie dziwi! - to też przywilej ciąży. miło jest tak sobie posmęcić zeby ktos inny mógł pocieszać ;)
u mnie są też inne plusy ciąży- w końcu mam piersi, boskie cycuchy, mój mąż wkłada w nie głowę i krzyczy, że się dusi, a wcześniej mógł najwyżeć obić sobie nos o klatkę piersiową ;D

5 minut temu chciało mi się wyć ale mąż poleciał do sklepu zgadnijcie po co???? ;D

sylwia ty też potzrebujesz kapusty! ;)

Co to jest ta kapusta z cukrem? Pierwszy raz slysze o czyms takim ::)
A nam sie wlasnie samochod popsul- na dodatek mechanik nie wie co sie stalo i czeka na elektryka. A my jutro rano mamy jechac na te badania!

ja przynajmniej robię saobie taką surówkę : kapusta kiszona + trochę cukru+trochę pokrojonej cebuli + trochę oliwy z oliwek albo wcinam samą kiszona ;D

a ja nic poza owocami i warzywkami (no może grzybki ;) )
ale nie moge przełknać kanapki, kotleta czy ziemniaków... z obiadu jem surówkę

reklama
Do góry