reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

a poza tym jestem jak z krzyża zdjęta najchętniej bym spała cały czas
normalnie czuję sie jakby mnie ktoś ze snu zimowego obudził ::)

reklama
ja dzis tez ledwo zyje. spalam po poludniu (co nie jest latwe, bo przy kazdym przekreceniu sie na drugi bok sie budze a poza tym bola mnie nogi :-[)tlumacze sobie to tylko tym ze organizm chce nabrac sil przed WIELKIM DNIEM. ale szczerze powiedziawszy mam juz strasznie dosc...na szczescie (chco to dziewnie brzmi) w tym wszystkim Wy dziewczyny tez macie tak samo i tez marudzicie co jest niezwylke budujace ;)

agao! ja to Cię podziwiam z tym leżeniem. Ja dziś świętuję czwarty tydzień leżenia i same widzicie co się ze mną dzieje...

A dziś odkryłam świetny kanał TV Hallmark (chyba tak się to pisze), na którym są świetne filmy, takie familijne w rodzaju "Domku na prerii", czy "Autostrady do nieba". łyknęłam dziś dwa :)

Ja teoretycznie od swiat powinnam lezec a od ostatnich dwu tygodni to juz mialam nakaz, ale nie potrafie :) No i jak na razie nic sie nie stalo. Tyle, ze troche zwolnilam obroty- ale nawet wanne w miedzyczasie udalo mi sie umyc :laugh: I seksik sie trafil ;D No i dzidzia nadal na swoim miejscu :)

KingaP pisze:
A dziś odkryłam świetny kanał TV Hallmark (chyba tak się to pisze), na którym są świetne filmy, takie familijne w rodzaju "Domku na prerii", czy "Autostrady do nieba". łyknęłam dziś dwa :)

A jakie fajne filmiki na tym kanale lecą w nocy... ;D cierpiąc na bezsenność zawsze mogę liczyć, że jakis film leci na tym kanale i zawsze można usnąć... ;D

A ja się strasznie denerwuję bo jutro mam konkurs w pracy..związany z przedłużeniem umowy. (umowa mi się kończy pojutrze :)) w komisji prawdopodobnie będą sami faceci, którym w głowie zwykle jedynie nauka..
nawet mi się nie chce do niczego zajrzeć, czuję się podle fizycznie a bardziej chyba tak wewnętrznie. moja dzidzia szaleje razem ze mną od dwóch dni. Mam nadzieję, że obie nie zdenerwujemy się za bardzo i wszystko przejdzie bezboleśnie..a ja nie powiem nic złośliwego, będę grzeczna i miła i dostanę tę pieprz.... umowę. trzymajcie za mnie kciuki, bo mi źle bardzo..

reklama
Do góry