reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

biedak cały czas się stresuje, że nie bedzie mógł wziąć urlopu w pracy... Zaplanowany ma na 2 tydzień marca ( to urlop z tamtego roku), a potem jego kierownik idzie na urlop, więc Rafał nie może (jest jego zastępcą). Tłumaczę mu, że nie ma co się na zapas stresować i najwyżej pójdzie na urlop jeszcze później, a ja będę sama z malutką... ale wiecie, on chciałby, a wszystko jest pod znakiem zapytania

reklama
na pewno uda mu sie pobyc z wami tylko ile sobie zaplanowal, trzeba byc dobrej mysli!!
no i slodkie jest to ze mu tak zalezy, mamy bardzo podobnie myslacych mezow ;)

fujjjjjjjjjjjjjjjjjjj

właśńie ogładałam wiadomości na polsacie i się dowiedziałam że co 3 Polak myje zęby raz w tygodniu

niektórzy się kąpią tylko w upały
piorą bardzo rzadko

włosy myją 1 na 2 tygodnie

masakra :mad:

he he- tez to slyszalam- ale wydaje mi sie ze to glownie starszych ludzi dotyczy- moja babcia tez tylko w sobote sie kapie!
A co do mezow i ich wspolczucia- to moj z tego wspolczucia przez cala moja ciaze przytyl 7 kilogramow!!!!

mmój 15 kg tylko 3 mniej niż ja

ale on w zimę zawsze wazy 10 kg więcej niz latem

ja na zimę zawsze wrzucam jakieś 3 kg

agao pisze:
fujjjjjjjjjjjjjjjjjjj

właśńie ogładałam wiadomości na polsacie i się dowiedziałam że co 3 Polak myje zęby raz w tygodniu

niektórzy się kąpią tylko w upały
piorą bardzo rzadko

włosy myją 1 na 2 tygodnie

masakra :mad:

jaka masakra ;)
u nas w MOPS jak stali ludzie w kolejce do kasy (mam w poblizu swój pokój) - nie wychodziłam, bo zwymiotowałabym..
kiedyś przyszła do mnie babka w służbowej sprawie - wyfiokowana jak cholera,a tak od niej śmierdziało, że wydarłam w pół słowa na korytarz - jeszcze sekunda i byłaby katastrofa :D laski wiedziały o co chodzi - od razu otworzyły drzwi i zrobiły przeciąg - przez ciążę jestem bardzo wyczulona na smród ludzkiego potu fuuuuuuuuuuuuuuuuj

buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

dziś poczułam się po raz pierwszy gruba i wielka jak słonica - hipopotamica  :(
nie mam co na siebie włożyć - bo wszystkie koszulki kończą mi się na pępku - tylko jakieś słoniowe bluziska!

koga, ja mam ten problem z biustonoszami :laugh:
kupiłam sobie ostatnio biustonosz DD i już jest za mały!!! koszmar!! jeszcze chwilka i zabraknie dla mnie numeracji!!!
chyba spełni się marzenie mojego męża i będe miała rozmiar G, H albo Z ;D

ale z cycuszków chociaż mąż się cieszy ;D
a moje aż tak nie urosły - cały czas są B ::)

reklama
Do góry