reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

biedak cały czas się stresuje, że nie bedzie mógł wziąć urlopu w pracy... Zaplanowany ma na 2 tydzień marca ( to urlop z tamtego roku), a potem jego kierownik idzie na urlop, więc Rafał nie może (jest jego zastępcą). Tłumaczę mu, że nie ma co się na zapas stresować i najwyżej pójdzie na urlop jeszcze później, a ja będę sama z malutką... ale wiecie, on chciałby, a wszystko jest pod znakiem zapytania

reklama
na pewno uda mu sie pobyc z wami tylko ile sobie zaplanowal, trzeba byc dobrej mysli!!
no i slodkie jest to ze mu tak zalezy, mamy bardzo podobnie myslacych mezow ;)

fujjjjjjjjjjjjjjjjjjj

właśńie ogładałam wiadomości na polsacie i się dowiedziałam że co 3 Polak myje zęby raz w tygodniu

niektórzy się kąpią tylko w upały
piorą bardzo rzadko

włosy myją 1 na 2 tygodnie

masakra :mad:

he he- tez to slyszalam- ale wydaje mi sie ze to glownie starszych ludzi dotyczy- moja babcia tez tylko w sobote sie kapie!
A co do mezow i ich wspolczucia- to moj z tego wspolczucia przez cala moja ciaze przytyl 7 kilogramow!!!!

mmój 15 kg tylko 3 mniej niż ja

ale on w zimę zawsze wazy 10 kg więcej niz latem

ja na zimę zawsze wrzucam jakieś 3 kg

agao pisze:
fujjjjjjjjjjjjjjjjjjj

właśńie ogładałam wiadomości na polsacie i się dowiedziałam że co 3 Polak myje zęby raz w tygodniu

niektórzy się kąpią tylko w upały
piorą bardzo rzadko

włosy myją 1 na 2 tygodnie

masakra :mad:

jaka masakra ;)
u nas w MOPS jak stali ludzie w kolejce do kasy (mam w poblizu swój pokój) - nie wychodziłam, bo zwymiotowałabym..
kiedyś przyszła do mnie babka w służbowej sprawie - wyfiokowana jak cholera,a tak od niej śmierdziało, że wydarłam w pół słowa na korytarz - jeszcze sekunda i byłaby katastrofa :D laski wiedziały o co chodzi - od razu otworzyły drzwi i zrobiły przeciąg - przez ciążę jestem bardzo wyczulona na smród ludzkiego potu fuuuuuuuuuuuuuuuuj

buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

dziś poczułam się po raz pierwszy gruba i wielka jak słonica - hipopotamica  :(
nie mam co na siebie włożyć - bo wszystkie koszulki kończą mi się na pępku - tylko jakieś słoniowe bluziska!

koga, ja mam ten problem z biustonoszami :laugh:
kupiłam sobie ostatnio biustonosz DD i już jest za mały!!! koszmar!! jeszcze chwilka i zabraknie dla mnie numeracji!!!
chyba spełni się marzenie mojego męża i będe miała rozmiar G, H albo Z ;D

ale z cycuszków chociaż mąż się cieszy ;D
a moje aż tak nie urosły - cały czas są B ::)

reklama
Do góry