reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
Ojej, Monika_pk, ale fajnie :-) Ja też bym chciała mieć jakieś objawy - na razie nic a nic... :-) To zbieraj siły na poród :-)

Moniczko, ciekawe która z nas szybciej się rozsypie? Mi juz czop odszedł, czasami brzuch boli, w nocy nie śpię, bo boli miednica, nie mówiąc już o wstawaniu siusiu i wogóle o przewracaniu się na drugi bok.
.png

monika mania trzymam za was kciuki żebyście się szybciutko i w miarę bezboleśnie uwinęły ;) ;D

a ja jestem w szoku , bo weszłam sobie w swoje konto żeby sprawdzić jesgo stan i czakała mnie tam super niespodzianka- dostałam premie!!!!! mój pracodawca zaskoczył mnie niesamowicie biorąc pod uwagę fakt, że od początku grudnia jestem na L4 a wcześniej też chadzałam do pracy w kratkę ;D w życiu bym się nie spodziewała, może chce żeby mnie to zmotywowało do szybkiego powrotu do pracy ::) nastrój zdecydowanie mam lepszy

i kapuśniak się gotuje i nawet ładnie pachnie la la la

osinko nie martw się może nas lutowe marcóweczki nie wykluczą z towarzystwa po starej znajomości ;)

Osinka, przynajmniej BabyBoom nie opustoszeje, jak ładnie sobie w odstępach będzimy się rozdawajać ;D

Fionka
, gratulacje!! Ja też się cały czas zastanawiam czy przypadkiem ze styczniową pensją nie dostałam premii, bo pieniążków było więcej niż zazwyczaj... Ale jakoś do tej pory nie wyszlo, żebym się spróbowała dowiedzieć :-)

czyżby pracodawcy wreszcie zaczęli doceniać kobiety dbające o przyrost naturalny ;) ;D
dobrze by było bo komu bardziej może zależeć na stabilizacji finansowej jak nie kobiecie mającej dziecko? wg ostatnich badań to grupa najbardziej rzetelnych pracowników ;)

reklama
Słoneczko tak pieknie świeci, a ja jestem zmęczona jak już dawno.
O 11 (przed południem) musiałam się połozyć i obodziłam sie przed trzynastą.
I nie moge powiedzieć, że jestem wyspana. :(
Po zjedzeniu czegokolwiek jest mi niedobrze.
No czy to jest normalne?????

Do góry