reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

Ara, czemu juz teraz bierzesz macierzynski? Przeciez to szkoda. Jeszcze mozesz dlugo z brzuszkiem pochodzic. Nie lepiej bylo do porodu na L-4? Teraz nie ma obowiazku brania macierzynskiego przed, lekarz do samego konca moze wypisywac L-4.

reklama
Ja tez mam non stop lenia i do niczego sie nie moge zabrac. Dzisiaj chcialabym wyprac posciel dla dziecka bo jest tak ladna pogoda ze mozna wywiesic wszystko na zewnatrz- ale jakos nie moge nawet dojsc do pralki. Cos mnie pobolewa jakby lewy jajnik, nie wiem z jakiego powodu.

Aniam pisze:
Ara, czemu juz teraz bierzesz macierzynski? Przeciez to szkoda. Jeszcze mozesz dlugo z brzuszkiem pochodzic. Nie lepiej bylo do porodu na L-4? Teraz nie ma obowiazku brania macierzynskiego przed, lekarz do samego konca moze wypisywac L-4.

aniam, gdybym mieszkala w polsce to jak najbardziej, ale ze mieszkam w wielkiej brytani to tutaj nie ma czwegos takiego jak L-4. Poza tym ja mam 6 miesiecy platnego macierzynskiego (beznadziejnie platnego, ale zawsze to cos) a inna sprawa ze w tej pracy sei psychicznie wykanczam i nie "ciewsze" sie ciaza tak jak powinnam bo mam za duzo stresu, dlatego juz teraz odchodze (najpierw biore 2 tygodnie urlopu i ten wlasciwy macierzynski zaczynam dopiero 13 marca).

felqua pisze:
Ja tez mam non stop lenia i do niczego sie nie moge zabrac. Dzisiaj chcialabym wyprac posciel dla dziecka bo jest tak ladna pogoda ze mozna wywiesic wszystko na zewnatrz- ale jakos nie moge nawet dojsc do pralki. Cos mnie pobolewa jakby lewy jajnik, nie wiem z jakiego powodu.

pewnei dlatego ze jestes w ciazy ;)

zarty zartami, ale pwenie dzidzia cie uciska :) odpoczywaj.

zazdroszczę wam dobrych humorów mój jest dzisiaj wybitnie kiepski

jestem od rana wściekła
piane mam na ustach normalnie i się wyżywam na biednym mężu

Boże jesem tak rozzłoszczona do granic żę zaraz eksploduję a przy tym chce mi się wyć :mad: :mad: :mad:

idiotka ze mnie ale nawet krzywo dzisiaj na brzuch patrzyłam :-[ :-[

Agao, to może zrób coś dla siebie - coś miłego, co sprawia ci przyjemność i poprawia nastrój :)
Ja, jak na razie, mam dobry dzień. Jaś dał mi dziś w nocy pospać, więc i sił więcej i humor lepszy. Mam nadzieję, że nie będzie dokuczał mu brzuszek i dotrwamy do wieczora w takim nastroju. Tymbardziej, że popołudniu mamy gości.

Pytia, ale zazdroszczę Ci przespanej nocy :-) Ja co 2 godziny budziłam się i iegałam do ubikacji... Co najmniej jak na karmienie :D :D :D

reklama
Do góry