reklama
A
agao
Gość
ja mam 2 tomy baśni braci Grimm i ups już zaczynam je czytać
A
agao
Gość
hey dzisiaj od rana czuje cały obrzmaiły brzuch i tak jakby mnie coś zaczęło ciągnąć w środku i mam wrażenie jakby cały czas chciało mi się siku to normalne???????????? ???
A
azik
Gość
nie przejmuj sie, to normalne, jeżeli stan się utrzymuje dłużej jqak zwykle skonultuj sie z lekarzem, ale zapewne jest to zgaga, wzdęcie lub inne jelitkowe problemy... a może maluch zaczął okopywać twój pecherz
powaznie, jak czujesz napięcie brzusia non stop lub w skurczach to od razu zadzwoń do gina, jak to tylko takie uczucie przepełnienia i cięzkości - to poczekaj do wieczora, czy nie pusci.
ps. a jak tam Twoje przeziębienie?
powaznie, jak czujesz napięcie brzusia non stop lub w skurczach to od razu zadzwoń do gina, jak to tylko takie uczucie przepełnienia i cięzkości - to poczekaj do wieczora, czy nie pusci.
ps. a jak tam Twoje przeziębienie?
katiNJ
Fanka BB :)
Tak sobie mysle ze za miesiac bedzie mniej wiecej polowa ciazy : Jesli ta druga polowka tez tak szybko zleci to WKROTCE bedziemy mamami. Ja mam troche stracha jak to bedzie.
A
agao
Gość
azik dzięi z przeziębieniem już prawie oki ten stan 37.4 miałam 2 dni w południe teraz rano trochę kaszlę i mam katar w ciągu dnia oki a teraz mam temp.37,2 ale to chyba u mnie norma skoro normalnie mam37 czuję się o wiele lepiej zwłaszcza jak się troszkę ochłodziło :laugh:
reklama
A
agao
Gość
a co do napiętego brzucha gin powiedział że dzieciakowi robi się ciasno rośnie macica i uciska pęcherz teraz podobno bobo zacyna rosnąć ;D