reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

Ja też się nie mogę doczekać wspólnych zabaw. Mam kolekcję książek z baśniami, jeszcze z czasów, gdy sama byłam mała i swoje klocki LEGO w całkiem dobrym stanie :)

reklama
Oj jak ja marze o zabawie klockami! Ciagle sobie przypominam jakie wspaniale domy budowalam razem z moim tata...Alez sie rozmarzylam!

hihi, juz zrobilam dinozaura i krokodyla (oprpocz tego konika i pajaczka):) ale mialam zabawe. Jak sobie skombinuje jeszcze kawalek filcu to stworze taka przepiekna zyrafe i labedzia :laugh: No i jakos dotrwam do tego usg ;)

hey dzisiaj od rana czuje cały obrzmaiły brzuch i tak jakby mnie coś zaczęło ciągnąć w środku i mam wrażenie jakby cały czas chciało mi się siku to normalne???????????? ???

nie przejmuj sie, to normalne, jeżeli stan się utrzymuje dłużej jqak zwykle skonultuj sie z lekarzem, ale zapewne jest to zgaga, wzdęcie lub inne jelitkowe problemy... a może maluch zaczął okopywać twój pecherz ;)

powaznie, jak czujesz napięcie brzusia non stop lub w skurczach to od razu zadzwoń do gina, jak to tylko takie uczucie przepełnienia i cięzkości - to poczekaj do wieczora, czy nie pusci.

ps. a jak tam Twoje przeziębienie?

Tak sobie mysle ze za miesiac bedzie mniej wiecej polowa ciazy ::) Jesli ta druga polowka tez tak szybko zleci to WKROTCE bedziemy mamami. Ja mam troche stracha jak to bedzie.

A ja sie nie moge juz doczekac:) i co mnie najbardziej cieszy, to moj maz tez juz chyba zrozumial, ze tatusiem zostanie i zaczyna sie robic naprawde kochany i opiekunczy :) :) :)
Jejku, jeszcze cala doba do usg!!!

azik dzięi z przeziębieniem już prawie oki ten stan 37.4 miałam 2 dni w południe teraz rano trochę kaszlę i mam katar w ciągu dnia oki a teraz mam temp.37,2 ale to chyba u mnie norma skoro normalnie mam37 czuję się o wiele lepiej zwłaszcza jak się troszkę ochłodziło :laugh:

reklama
a co do napiętego brzucha gin powiedział że dzieciakowi robi się ciasno rośnie macica i uciska pęcherz teraz podobno bobo zacyna rosnąć ;D

Do góry