reklama
magdalenaB
marcowa mama 06'
witam przyszle mamy! musze sie poskarzyc, otoz jestem teraz z tym 4 miesiacu i mam straszny problem z wymiotami. codziennie po obudzeniu (czy to przed sniadaniem czy po) witam sie z sedesem. nie mialam tego problemu przez te pierwsze miesiace a tu taka zmiana. czym to jest spowodowane? czy mialyscie tez cos takiego?
Cześć Mamusie!!!!!!!!
Magdalena B: dzisiaj leżąc w łóżeczku wyczytałam w książce ("W oczekiwaniu na dziecko"), że jest grupa kobiet, u których mdłości czy wymioty dopiero się pojawiają lub trwają nadal. Ja mam w dalszym ciągu mdłości. Rano staram się zanim wstanę z łóżka wypić albo ciepłe mleko z miodem lub dosyć mocno osłodzoną herbatę - zazwyczaj pomaga, choć niekiedy i tak wchodzę w bliższe kontakty trzeciego stopnia z kibelkiem.
Głowa mnie dziś strasznie boli, ale to pewnie z powodu tej "wspaniałej" pogody. Albo może dlatego, że pralka postanowiła siędziś zbuntować i tylko wylewa wodę, a o praniu ani myśli. No cóż chyba trzeba będzie kupić nową. Szkoda mi tej, bo jest stara jak nie wiem co, ale się do niej nardzo przywiązałam. Zresztą dla mojego Taty jakakolwiek naprawa tej pralki to był cały rytuał, a przy okazji było mnóstwo śmiechu w domu.
Pozdrawiam gorąco mimo okropnej pogody za oknem
Magdalena B: dzisiaj leżąc w łóżeczku wyczytałam w książce ("W oczekiwaniu na dziecko"), że jest grupa kobiet, u których mdłości czy wymioty dopiero się pojawiają lub trwają nadal. Ja mam w dalszym ciągu mdłości. Rano staram się zanim wstanę z łóżka wypić albo ciepłe mleko z miodem lub dosyć mocno osłodzoną herbatę - zazwyczaj pomaga, choć niekiedy i tak wchodzę w bliższe kontakty trzeciego stopnia z kibelkiem.
Głowa mnie dziś strasznie boli, ale to pewnie z powodu tej "wspaniałej" pogody. Albo może dlatego, że pralka postanowiła siędziś zbuntować i tylko wylewa wodę, a o praniu ani myśli. No cóż chyba trzeba będzie kupić nową. Szkoda mi tej, bo jest stara jak nie wiem co, ale się do niej nardzo przywiązałam. Zresztą dla mojego Taty jakakolwiek naprawa tej pralki to był cały rytuał, a przy okazji było mnóstwo śmiechu w domu.
Pozdrawiam gorąco mimo okropnej pogody za oknem
A
agao
Gość
a mi dzisiaj chccce się strasznie spać a do tegochodzi za mną kapusta kiszona z cukrem cebulą i oliwą a później rodzynki w czekoladzie no i banany oczywiśćie
hhhhhhhaaaaaaaaallllllllllllloooooooooooooo
czy tylko ja mam takie zachcianki???????
hhhhhhhaaaaaaaaallllllllllllloooooooooooooo
czy tylko ja mam takie zachcianki???????
koga
Mama Maksa i Julka
hej Mamuśki!
a ja mam za 3 dni megastraszny, ośmiogodzinny egzamin przed komisją 9 wybitnych i przemondrzalych głów - jak sie uda to wpisuje się na listę i mam wolny zawód w kieszeni i moge olać już te wszystkie układy!
a narazie umieram z nerwów, więc błagam o wsparcie psychicze !!!!!!!!
a Wy cały czas o tej kapuście i teraz zamiast czytać ustawy to myśle o kapuście - oczywiście z cukrem!
a wczoraj za kopytkami przebiegłam pół miasta.
i jak tu się skupić?
pozdrawiam
a ja mam za 3 dni megastraszny, ośmiogodzinny egzamin przed komisją 9 wybitnych i przemondrzalych głów - jak sie uda to wpisuje się na listę i mam wolny zawód w kieszeni i moge olać już te wszystkie układy!
a narazie umieram z nerwów, więc błagam o wsparcie psychicze !!!!!!!!
a Wy cały czas o tej kapuście i teraz zamiast czytać ustawy to myśle o kapuście - oczywiście z cukrem!
a wczoraj za kopytkami przebiegłam pół miasta.
i jak tu się skupić?
pozdrawiam
koga
Mama Maksa i Julka
Dzięki!
mi tez dopiero co mdłości mijają i mogę coś jeść.
na razie utrzymuje mi się apetyt na mięcho, mięcho - jak w tej scenie z "Dziecka Rosmary" kiedy Mia Farrow wcina krwistego befsztyka
a owoce - ble!!!
a pizza brzmi nieźle - na szczęście jest łatwo dostępna i to prosto do domu
mi tez dopiero co mdłości mijają i mogę coś jeść.
na razie utrzymuje mi się apetyt na mięcho, mięcho - jak w tej scenie z "Dziecka Rosmary" kiedy Mia Farrow wcina krwistego befsztyka
a owoce - ble!!!
a pizza brzmi nieźle - na szczęście jest łatwo dostępna i to prosto do domu
reklama
A
agao
Gość
w niedziele zaliczyłam 2 średnie pizze z pizzy hut oczywiście na grubym cieście :laugh:
jak do tej pory kapusta bije wszystko inne :
jak do tej pory kapusta bije wszystko inne :