reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

ja też muszę się wywrzeszczeć jak mi coś na wątrobie leży

o rany jak się boję co jest grane boli mnie potwornie brzuch strasznie mnie ciągnie w dole brzusia całą noc tak miałam do tego plecy i spinanie brzucha nieregularne co prawda ale zawsze

idę dzisiaj do gina tylko jak ja przetrwam do 16 psychicznie i fizycznie

dzisiaj mnie swędzą cycki i brzuch :mad:

reklama
Agao trzymam kciuki :) Grunt to pozbyc sie strachu - wtedy jest szybciej i przyjemniej :) Dasz rade :) :) :) Czekam na wiesci :)

dziewczyny! u mnie znowu humor zdolowanej babki :( Dziwnie mi, jestem przygaszona i chciałabym mieć jakiś pretekst do pokrzyczenia, ale nie mam. Rafi jest zabójczo pomocny, nie truje, nie jęczy, jak nie on... Zaraz sam pojedzie zamówić wózek i pokupować różne pierdółki, których mi brak. A ja w domu zostanę :( buuuu

Kinga- ale jak Ci przywiezie wózeczek, to będziesz mogła pojeździć na sucho.
No i pozachwycac się nowymi rzeczami dla maluszka. Humor wróci !

Agao- nie zapomnij o oddychaniu. Jak łapie panika dobrze wziąć kilka głębszych....oddechów ;D
Pomaga! Wiem, bo tez miewam takie stany ;D

nie sądzę, żeby wózek był już dziś, bo ostatnio była w sklepie wersja, że trzeba go zamówć... A ja mam leżeć, nikt mi nie pozwoli tu nim jeździć.

A co do zakupów maluszkowych-to mamy już chyba wszystko i Rafi będzie kupował mi biustonosz do karmienia, gatki poporodowe, podkłady - chyba nie będę miała sie czym zachwycac :(

reklama
U mnie dziś chodzeniowy kryzys - potwornie bolą mnie obydwa stawy biodrowe - dosłownie chodzić nie mogę. Na dodatek leżeć też nie - tylko siedzieć, więc siedzę z Wami przed kompem :)

Do góry