reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

Naprawdę pocieszające jest kiedy czyta się o takich samych stanach... :-)
Super, że mamy BabyBoom!!! :D
Zawsze rażniej, jeśli się chociażby pomyśli, że ktoś inny też tak ma ;D
Ale spoko dziewczynki, już niedlugo :-)

Agao
, ale masz schizy na temat odejścia wód w wannie ;D Nic a nic Ci nie przechodzą :D

reklama
Jestem wykończona mijającym tygodniem, ufff po czterech dniach porannego wstawania i zasuwania przez cały dzień jutro odsypiam i wołami mnie z łóżeczka nie wyciągną ;D ;D ;D
no siły już nie te, a trzeba odpocząć przed weekendem - bo weekendy też ostatnio huczne :laugh:

jeszcze ze 2 tygodnie i ze spraw zawodowych powinnam wszystko pozałatwiać
i muszę się pochwalić, że założyłam własną działalność, tj. kancelarię 8), udało mi się wynająć za symboliczną kwotę takie małe biuro u .... artystów!!! od paru lat pomagam - społecznie - artystom plastykom w Poznaniu, udzielam porad i trochę ich bronię głównie przed okradaniem z pomysłów i utworów, ta grupa społeczna jest mi szczególnie bliska bo studiowałam też kiedyś historię sztuki
wejście do mojej kancelarii będzie więc z ... wielkiej sali wystawienniczej ;D - nie wiem tylko co by na to samorząd adwokacki, całą kamienicę zajmują artyści :laugh: i to raczej bardzo awangardowi :laugh:

a porodu nie wyczekuję - zupełnie mi się poprzestawiało - to przez tę akcję z nóżkami :( - będę chodzić w ciąży do kwietnia! niech sobie mały rośnie zdrowo w moim brzuszku, bo to dla niego lepsze, jakoś wytrzymam 8)
żeby tylko zdrowy był

Koga- będzie zdrowy. Jak ryba!!!

Gratuluje kancelarii. Mnie sie osobiście Twój pomysł wynajmu podoba :)
Podziwiam Cię, że masz jeszcze na to wszystko siły...

I żeby Ci nie było na BB smutno- wytrwam do terminu ;D ;)

wody mam w porządku mały ma w czym pływać wierci się strasznie

jednak zaczynam się panicznie bać porodu masakra mam takiego cykora że latam co chwilę do toalety i już nawet zaparć nie mam

jakoś mi dziwni

a mój mąż poprostu rozanielony jak usłyszał o gina że o ile nie dziś czy jutro to w sobotę

brzuch mi się spina schizy mam i strasznie się boję taki lęk i panika mnie ogarniają że szok :( :( :(

odezwijcie się błagam halllooooooooooooooooooo
hallllllloooooooooooooooooooooooo

jest tu kto??????????????????????????

:o :o O0 ??? :-X :-X :-X

Agao- jestem!
Nie denerwuj sie.
Pamiętaj, że to musi nastapić i mysl juz o niedzieli, kiedy to przytulisz swojego dzidziolka

ja mam wrażenie że zaraz urodzę ten brzuch mi się spinan co chwilę ale nieboleśnie podobno to przepowiadające ale mi dziwnie

a śłuzu to mam hektolitry

lekarz mówił że nieraz jak czop utknie w pochwie to się tam rozpuści i wylatuje jak śluz ale u mnie podobno jeszcze jest

a też nie zawsze odchodzi albo nie wiadomo że odszedł

Koga - gratulacje!!

Agao - wiem co przeżywasz! współczuję Ci!!! ja mam jeszcze hektar do terminu, a od ostatniej wizyty u gina, jak pomyślę o porodzie, to mam takie czyszczenie, że szok ;) no i napady paniki, płaczu itp., wykończę się do 28.03

mokkate pisze:
Koga- będzie zdrowy. Jak ryba!!!

Gratuluje kancelarii. Mnie sie osobiście Twój pomysł wynajmu podoba :)
Podziwiam Cię, że masz jeszcze na to wszystko siły...

I żeby Ci nie było na BB smutno- wytrwam do terminu ;D ;)

mokkate - ja też dotrwam :) będziemy razem się wspierać, a raczej Ty mnie ;)

reklama
chyba kaftan mi potrzebny i psychiatra

idę się położyć do wyra i odmóżdżyć do końca brukowcami

zajrrzę i pomęczę was póxniej

jak wpadłam tu jak huragan i zaczęłam pisać to wszyscy zwiali :(

Do góry