reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

Jak tego dokonałaś???? ;)

Nie musiałam niczego dokonywać, on tak ma odkąd wie, że dzidziuś w drodze. Poza tym od zawsze gotuje i to rewelacyjnie, więc w każdy weekend mam przepyszny obiadek :) Z myciem okien też problemu nie ma - sam wie kiedy pora na mycie :)

reklama
Nie wytrzymalam i zrobilam porzadek w szafie. Mam nadzieje, ze sie przy tym nie przesililam. A maz wypral i zawiesil firanki :) Juz coraz mniej pracy :)

Wczoraj polozylam sie spac o 23:30 i do 5:19 rano nie dalam rady usnac. Tez tak macie, klelam cala noc. Mam juz serdecznie dosc tej ciazy, lazenia z wielkim brzuchem, sikania co 10 minut, tej niezgrabnosci. Moze kiedys mi przejdzie ale jak na razie to nie chce nigdy wiecej byc w ciazy.

katiNJ, ojej, nie mow tak, przejdzie Ci na pewno i to juz niebawem, bo za 27 dni. Co do bezsennosci nie moge Ci pomoc, bo ja jak tylko sie poloze to zasypiam, moze cieple mleczko z miodem Ci pomoze:) Tez mam wrazenie ze ta niezgrabnosc nigdy nie odejdzie ale pomysl ze juz niebawem bedziemy tulic Nasze malenstwa i zapomnimy o wszystkich niedogodnosciach (dla pocieszenia - beda nowe) Ale tak na powaznie to trzymaj sie Cieplo i glowa do gory! Pozdrawiam!

Izka, wlasnie wrocilam od lekarza i porod beda wywolywac we srode. No i juz mi zaczyna przechodzic. Kurcze moze lepiej nie wiedziec kiedy sie bedzie rodzic... czy ktos mi moze wyslac na priva swoj nr komorki zebym mogla wyslac smsa ze szpitala?

Dziewczyny, dziekuje za nr telefonow. Mysle ze mam juz wystarczajaca ilosc numerow :) Nie wiem ile kosztuje sms z PL do USA, zwykle jest to roznica kilku groszy. Jakby bylo drogo to nie odpisujcie. Ja sobie przecytam wszytko potem.

Izka-mummy-to-be wiecej pisalam w watku "po wizycie u ginekologa".

reklama
Do góry