reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
juz niedlugo i nie bedzie zgagi bolacych pleckow i innych ktore nas dreczą
a jeszcze do tego maluszek obok to bedzie piękne
tylko kiedy???

A ja się od wczoraj czuję dziwnie.
Jakiś mały dołek mnie dopadł i właściwie bez konkretnego powodu:(
Wieczorem idę na UGS, to może poprawi mi się humor.

A zgagi to mam juz serdecznie dość. Mnie pomaga Alugastrin.

ja mam największą zgagę jak się kładę na prawym boku - maluch musi się wtedy trochę przesunąć no i się przesuwa.. na żołądek ;D

iwosz pisze:
ja mam największą zgagę jak się kładę na prawym boku - maluch musi się wtedy trochę przesunąć  no i się przesuwa.. na żołądek  ;D

Ja mam zgagę na każdym boku. Oprócz niej dopadają mnie jeszcze mdłości... :p

współczuję!!
dobra - czas wziąć się w garść i zrobić coś pożytecznego ;D Zadziwia mnie to, że ja ciągle sprzątam a i tak za chwilę jest bałagan - hmm... Jakieś bałaganiarskie chochliki chyba u nas waletują ;D

A ja dla odmiany nie sprzątam :) Robi to mój mężuś, który przyjeżdża na weekendy - wtedy są generalne porządki i duuuże zakupki, a ja w tygodniu muszę się martwić tylko o świeżutkie pieczywko. Ciekawe czy po ciąży też mnie tak będzie rozpieszczał czy też to tylko przelotne?

ivka76 pisze:
A ja dla odmiany nie sprzątam :) Robi to mój mężuś, który przyjeżdża na weekendy - wtedy są generalne porządki i duuuże zakupki, a ja w tygodniu muszę się martwić tylko o świeżutkie pieczywko. Ciekawe czy po ciąży też mnie tak będzie rozpieszczał czy też to tylko przelotne?

Jak tego dokonałaś???? ;)

Ja będę musiała sobie kupic klapki na oczy, bo na moje okna już patrzeć nie mogę ;D
Że nie wspomnę, że przez nie też ;D ;D ;D

Witam mamuśki! :) :)
tak sobie czytam Wasze poranne rozmowy i po raz kolejny doszłam do wniosku, że gdyby nie było BB to najbardziej ucierpieliby ... nasi mężowie ;) :laugh: - bo musieliby tych wszystkich naszych żali i problemów wysłuchiwać! :laugh: :laugh: :laugh:
a tak to żalimy się między sobą i jeszcz znajdujemy pełne zrozumienie!!!!!!!! ;D ;D

dorzucam więc kamyczek ode mnie - ostatnio mogłabym spać za pieniądze! potrzebuję chyba z 10 godzin snu dziennie bo inaczej się słaniam na nogach i już w ogóle niec nie zrobię

ivka76 - przez moje okna też nie wiele widać - 2 umyłam a 2 zostały i baaaaardzo mnie kuszą i jak skończę papierkową robotę przy kompie to raczej się skuszę - tak pojedynczo, powolutku i z wysokiego stołu co by rąk nie wyciągać ;)

a w ogóle to nie wiem jak u Was ale w Poznaniu słonko świeci - więc zamiast pisać pozwy chyba zdezerteruję na pół godz. na spacerek ;D jakoś tak wiosennie : ::)

i cieszę się ze wszystkiego jak głupi do sera ;D bo idę dziś w końcu zobaczyć mojego maluszka - po 3 miesiącach się normalnie stęskniłam na maksa za tym widokiem!

już nie zanudzam .... i ściskam serdecznie na cały dzień!

reklama
koga: masz zupelna racje jesli chodzi o dobre strony (dla naszych panow) naszego przesiadywania na BB, musze to sprzedac mojemu Pawlowi :)
a co do pogody to u mnie w Legnicy tez pieknie sloneczko swieci juz od samego rana, rzeczywiscie czuc wiosne chociaz po termometrze narazie tego nie widac :)

Do góry