reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
juz niedlugo i nie bedzie zgagi bolacych pleckow i innych ktore nas dreczą
a jeszcze do tego maluszek obok to bedzie piękne
tylko kiedy???

A ja się od wczoraj czuję dziwnie.
Jakiś mały dołek mnie dopadł i właściwie bez konkretnego powodu:(
Wieczorem idę na UGS, to może poprawi mi się humor.

A zgagi to mam juz serdecznie dość. Mnie pomaga Alugastrin.

ja mam największą zgagę jak się kładę na prawym boku - maluch musi się wtedy trochę przesunąć no i się przesuwa.. na żołądek ;D

iwosz pisze:
ja mam największą zgagę jak się kładę na prawym boku - maluch musi się wtedy trochę przesunąć  no i się przesuwa.. na żołądek  ;D

Ja mam zgagę na każdym boku. Oprócz niej dopadają mnie jeszcze mdłości... :p

współczuję!!
dobra - czas wziąć się w garść i zrobić coś pożytecznego ;D Zadziwia mnie to, że ja ciągle sprzątam a i tak za chwilę jest bałagan - hmm... Jakieś bałaganiarskie chochliki chyba u nas waletują ;D

A ja dla odmiany nie sprzątam :) Robi to mój mężuś, który przyjeżdża na weekendy - wtedy są generalne porządki i duuuże zakupki, a ja w tygodniu muszę się martwić tylko o świeżutkie pieczywko. Ciekawe czy po ciąży też mnie tak będzie rozpieszczał czy też to tylko przelotne?

ivka76 pisze:
A ja dla odmiany nie sprzątam :) Robi to mój mężuś, który przyjeżdża na weekendy - wtedy są generalne porządki i duuuże zakupki, a ja w tygodniu muszę się martwić tylko o świeżutkie pieczywko. Ciekawe czy po ciąży też mnie tak będzie rozpieszczał czy też to tylko przelotne?

Jak tego dokonałaś???? ;)

Ja będę musiała sobie kupic klapki na oczy, bo na moje okna już patrzeć nie mogę ;D
Że nie wspomnę, że przez nie też ;D ;D ;D

Witam mamuśki! :) :)
tak sobie czytam Wasze poranne rozmowy i po raz kolejny doszłam do wniosku, że gdyby nie było BB to najbardziej ucierpieliby ... nasi mężowie ;) :laugh: - bo musieliby tych wszystkich naszych żali i problemów wysłuchiwać! :laugh: :laugh: :laugh:
a tak to żalimy się między sobą i jeszcz znajdujemy pełne zrozumienie!!!!!!!! ;D ;D

dorzucam więc kamyczek ode mnie - ostatnio mogłabym spać za pieniądze! potrzebuję chyba z 10 godzin snu dziennie bo inaczej się słaniam na nogach i już w ogóle niec nie zrobię

ivka76 - przez moje okna też nie wiele widać - 2 umyłam a 2 zostały i baaaaardzo mnie kuszą i jak skończę papierkową robotę przy kompie to raczej się skuszę - tak pojedynczo, powolutku i z wysokiego stołu co by rąk nie wyciągać ;)

a w ogóle to nie wiem jak u Was ale w Poznaniu słonko świeci - więc zamiast pisać pozwy chyba zdezerteruję na pół godz. na spacerek ;D jakoś tak wiosennie : ::)

i cieszę się ze wszystkiego jak głupi do sera ;D bo idę dziś w końcu zobaczyć mojego maluszka - po 3 miesiącach się normalnie stęskniłam na maksa za tym widokiem!

już nie zanudzam .... i ściskam serdecznie na cały dzień!

reklama
koga: masz zupelna racje jesli chodzi o dobre strony (dla naszych panow) naszego przesiadywania na BB, musze to sprzedac mojemu Pawlowi :)
a co do pogody to u mnie w Legnicy tez pieknie sloneczko swieci juz od samego rana, rzeczywiscie czuc wiosne chociaz po termometrze narazie tego nie widac :)

Do góry