reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
mi też nie dużo trzeba żeby się poryczeć

czasami mojego bardzo chwalę żeby go docenić i dowartościować ale czasami później jak coś mu zarzucę to gada ze on przecież to to i to i że sama mówiłam ::)

mi też jakoś dzisiaj nieszcególnie i fizycznie i psychicznie

czy ja mam coś z głową dopadły mnie jakieś lęki dotyczące porodu i zdrowia dzidzi - mam cholernego cykora i podły nastrój :(

ja nie mam koszmarów bo prawie wogóle nie śpię
a psychozy dotyczące dzidzi też miewam, natrętne myśli że coś będzie nie tak i nie mogę ich od siebie odgonić :mad:

RATUNKU zaraz się zabiję własną pięścią, przy wierceniu w ścianie teściu przecioł jakiś pie.... kabelek tak że nie mam prądu w jedynym kontakcie pod który można podłączyć lodówkę, no dziękuję bardzo mam teraz wyjątkowo estetycznie okablowaną kuchnie, bo trzeba było lodówe podłączyć do przedłużacza
jedyne co pocieszające, to to że teść jest elektrykiem i jutro przyjedzie i naprawi
uwielbiam takie niespodzianki
i chyba umrę od tego kurzu......przy życiu trzyma mnie tylko myśl że to wszystko dla mojego synusia

reklama
koszmarów to ja mam co noc full wystarczy że zasnę na godzinę i gotowe często ostatnio z rykiem isę budżę :mad:

Do góry