reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

włąśnie zjadłam 3 kebaby swojskiej roboty i czuję się spełniona ;D

dzisiaj dopada mnie kolejna głupawka na teamat szkodliwośc leków które wzięłam podczas ciąży i mnie męczy - musiałam się najeść

reklama
A jak robisz te kebaby?
Idę chyba spać, bo jakaś taka przymulona jestem - i tak juz od 2 dni. Co jest?

kupuję chleb turecki

mięsko - ja używam schabu albo jakijś cieęciny kroję wpaski drobne i obsmażam solidnie na patelni- posypuję pieprzem solą i słodką papryką

kupuję surówkę

kupuję sos do kebabu ROLESKI taki w słoiczku bardzo dobre te sosy potem biorę chlebek ładuję w to mięcho ile wlezie i wkładam do piekarnika

jak wyjmuję nakładam surówkę i sos i gotowe
pycha mniam

Dzięki - może jutro spróbuję zrobić. Chyba, że będę mieć lenia - wtedy na obiad zjem owsiankę z bananem ;D

nie mogłam zasnąć bo najpierw mały mnie bił po pęcherzu a potem już myślałąm co by zjeść na śniadanie :p

he he...
A ja wzięłam się za prasowanie - taka jestem dzielna... ;D Bo nienawidzę prasować, ale Piotrek nie lubi jeszcze bardziej...

A mi od rana bardzo smutno :( Leżę w wyrku i ryczę, sama nie wiem czemu...buuu
Mam jakieś chyba spóźnione schizy, cały czas mi się wydaje, że z dzidziorkiem nie jest wszystko ok, miałam dziś jakieś debilne sny i może dlatego mam taki nastrój. :(
Jestem cała obolała, mam zakwasy, to chyba spóźniona reakcja po stresie i napięciu jakie przeżyłam. :(

osinka ja tez mam schizy wiec lepiej nic nie będę pisać , jak chcesz się uśmiać to przeczytaj wątek nasi mężczyźni co robił mó ukochany

Na schizy polecam sprawdzony sposób- trzeba sobie coś kupić. Mnie udało się nabyć dziś płaszczyk, który powinien wystarczyc do końca ciąży i mam świetny humor!!! A już się martwiłam, że z domu nie będę wychodzić....
Drugim sposobem na poprawę humoru kobiety jest wizyta u fryzjera. Może warto spróbować?

reklama
a ja od kilku dni jestem permanentnie wkurzona, a wczoraj spłakałam się jak bóbr ale z jakiego powodu to nikt nie wie łącznie ze mną, nie do pojęcia jest jaka skomplikowana robi się psychika kobiety podczas ciąży, ja ze swojej strony podczas tych kilku miesięcy doświadczyłam takich reakcji że o boże! w życiu bym się nie spodziewała
swoją drogą podziwiam naszych mężczyzn, którzy dzielnie to wszystko znoszą, a jeszcze potrafią wspierać (oczywiście swojemu w życiu tego nie powiem, bo jeszcze mu odbije ;D)

Do góry