reklama
koga
Mama Maksa i Julka
Kinga! - nie drażnij mnie z tymi ciuchbudami bo nie ręczę za siebieKingaP pisze:Najnowsza ma tytuł :"Żaba". Byłam dziś w księgarni, ale nie kupiłam, bo kosztuje ponad 30 zł a u nas teraz inne wydatki. zgadnijcie jakie??
Za to nabyłam w kolejnej ciuchbudzie piękną narzutę na łóżko, Wełniana. Kosztowała 20 zł Piorę ją właśnie
ja nigdy nic nie mogę tam trafić!!!!!!!
a mam przyjaciółkę, która ma hopla na punkcie ciuchów i ciągle coś wyszpera szczęściara
K
KingaP
Gość
koga! ale to są wyjątki. Nigdy tez nic nie umałam wyszperać. Teraz (i tamtym razem też) pomogła mi pani sprzedawczyni. Podgadałam ją i sama mi zaczęła pokazywać
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
Koga, ja też latam z laskami po "pewexach" - obkupiłyśmy się w mega modne ciuchy, oryginalne, w ubiegłym roku kupiłam Big Stary za 12zł - w idealnym stanie
moja kolezanka non stop buszuje i kupuje ciuchy dwójce swoich dzieci - dzieciaki maja obłędne ciuchy, ja raz kupiłam NOWE body z metkami i to 4 sztuki, każda po 2zł!!!
szkoda, że teraz jestem unieruchomiona na cały miesiąc
moja kolezanka non stop buszuje i kupuje ciuchy dwójce swoich dzieci - dzieciaki maja obłędne ciuchy, ja raz kupiłam NOWE body z metkami i to 4 sztuki, każda po 2zł!!!
szkoda, że teraz jestem unieruchomiona na cały miesiąc
K
KingaP
Gość
Kochana, a przecież Twój Krzyś to złota rączka... Może mógłby zrobić Ci taki "wózeczek" na jedną nogę?? Wtedy mogłabyś buszować od rana do wieczora... :laugh: :laugh: :laugh:
A
azik
Gość
ja co wejde do ciuchlandii to wychodze z poełna reklamówk aza 20 zł tak jak dzisiaj na przykłąd, osobno komis dla malucha - tam trochę drożej (Kinga polecam Ci ten komis na Witkiewicza, to koło mnie, a potem wpadaj do mnie )
kolezanka moja zabroniła mi o tym mówić przy jej mężu - bo ona nie potrafi tak tanio się ubrać
nawet moja mama nauczyła sie wcjhodzić do tych sklepów i coś wybierać...
kolezanka moja zabroniła mi o tym mówić przy jej mężu - bo ona nie potrafi tak tanio się ubrać
nawet moja mama nauczyła sie wcjhodzić do tych sklepów i coś wybierać...
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
KingaP pisze:Kochana, a przecież Twój Krzyś to złota rączka... Może mógłby zrobić Ci taki "wózeczek" na jedną nogę?? Wtedy mogłabyś buszować od rana do wieczora... :laugh: :laugh: :laugh:
ta... on żałuje, że nie mam gipsu, i to specjalnie obciążonego żebym nie mogła wstawać
rano zrobił mi śniadanie, zostawił koło łóżka, herbata w termosie, jakbym cholera inwalida I grupy była! do WC i tam musze przecież iść, więc po co te ceregiele! tylko basenu koło łóżka brakuje
w szkole średniej zaparłam się i jeździłam autobusem 25km w jedną stronę do szkoły gips miałam na całej nodze, mama rwała włosy, a ja przynajmniej nie miałam zaległości - to była klasa maturalna
K
KingaP
Gość
Jezu!!! Osinka!! ja tak nienawidziłam swojej szkoły w klasie maturalnej, że gdybm miała tylko okazję nie być na lekcjach..... całe szczęście ten koszmar mam za sobą !!! uffff
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
myślisz, że ja lubiłam matme?? nudziło mi się w domu, potem juz nawet kuli nie brałam ze sobą durnota ze mnieKingaP pisze:Jezu!!! Osinka!! ja tak nienawidziłam swojej szkoły w klasie maturalnej, że gdybm miała tylko okazję nie być na lekcjach..... całe szczęście ten koszmar mam za sobą !!! uffff
reklama
K
KingaP
Gość
matma matmą, a ja do tej pory, jak przejeżdżam obok szkoły, to mam nerwicę!!!