reklama
A
azik
Gość
ide dzisiaj na usg
A
ara
Gość
azik, daj znac jak wizyta i usg
powiem wam, ze wyczytalam gdzies ze w tym tygodniu ciazy stabilizuje sie poziom hormonow i kobiety zazwyczaj zaczynaja sie czuc lepiej nie wiem czy to podswiadomosc czy rzeczywiscie tak jest, ale zaczynam sie czuc rewelacyjnie przeszkadzaja mi jeszcze troche niektore zapachy, ale juz przynajmniej nie jest mi niedobrze non stop, tylko wtedy gdzy jestem glodna ...
powiem wam, ze wyczytalam gdzies ze w tym tygodniu ciazy stabilizuje sie poziom hormonow i kobiety zazwyczaj zaczynaja sie czuc lepiej nie wiem czy to podswiadomosc czy rzeczywiscie tak jest, ale zaczynam sie czuc rewelacyjnie przeszkadzaja mi jeszcze troche niektore zapachy, ale juz przynajmniej nie jest mi niedobrze non stop, tylko wtedy gdzy jestem glodna ...
felqua
Fanka BB :)
A ja cały czas mam te nieszczesne mdłości i wymioty....czy one nigdy się nie skończą???? I jeszcze jakiś jadłowstręt mi się pojawił- ja nie wiem czy to jakieś podświadome, bo wiem że jak zjem to i tak zwrócę.
A z tym spiewaniem kołysanek- to moja siostra ( młodsza) kazała mi spiewać brzuszkowi od 5 tygodnia- tylko ja takie beztalencie muzyczne, nie chce katowac siebie ani dzidzi.
A ostatnio mam strasznie mało wolnego czasu bo pracuję po 13 godzin i jak wracam do domu około 21 to już mi się nic nie chce.
Ale jeszcze 1 tydzien- i WOLNE!!!!!!!
A z tym spiewaniem kołysanek- to moja siostra ( młodsza) kazała mi spiewać brzuszkowi od 5 tygodnia- tylko ja takie beztalencie muzyczne, nie chce katowac siebie ani dzidzi.
A ostatnio mam strasznie mało wolnego czasu bo pracuję po 13 godzin i jak wracam do domu około 21 to już mi się nic nie chce.
Ale jeszcze 1 tydzien- i WOLNE!!!!!!!
sylwia532
Mam dolka-bylam po wyniki wszystko ok,tylko siuski nie dobre i sie martwie:metne,odczyn zasadowy i liczne bakterie... martwie sie,jutro powtorze babanko i zrobie posiew.na wizyte do gina jutro mialam isc,ale wzial se wolne wiec w czwartek dopiero...mam nadzieje ze dzidzi to nie zaszkodzi
pytia
Sylwia, spokojnie. W ciąży zdarzają się różnego rodzaju problemy z drogami moczowymi. To na pewno nic poważnego. Gin z pewnością coś zaradzi - może przepisze urosept - jest bezpieczny dla dzidzi i pomaga przy takich dolegliwościach. Trzymam kciuki.
A
azik
Gość
Sykwio, Pytia ma razje, a i w 2 trymestrze do którego wchodzisz jest wiecej możliowsci leczenia zapaleń dróg moczowo płciowych bez szkodliwości dla dzidzi...
poczekaj na posiew i z wynikiem pójdziesz do lekarza...
poczekaj na posiew i z wynikiem pójdziesz do lekarza...
wodniczka22
Różnie to ostatnio u mnie bywa....raz czuje się doskonale a innego dnia fatalnie, boli mnie głowa, albo brzuszek...albo poprostu jestem padnięta przez cały dzień.....
reklama